dakpinar- miyopmom kar gelecek bu hafta ve yağınca çok yağıyor hastanem de 70km uzakta , hava şartlarına odaklanmaktan bebeğime odaklanamıyorum aslında o yüzden çok merak ediyorum ne zaman düşer işte falan diye 🥺 çok teşekkür ederim 🥰❤️
dakpinar- Cansel22 normal doğum 31 Aralık ama bizim sezeryan olduğu için 23 Aralık 🥰 çok teşekkür ederim 🥰
Senays dakpinar- saglikla gelsin inşallah bide bisey sorcam bebis erkek mi popo yok olmuşta bende aynı durumdayım göbeğim büyüdükçe popom küçülüyor sanki geri döner umarım hahah🙏😅😅
dakpinar- Senays yaralı yerimden vurdunnnnnn 😀 popişim zaten yok kuzum çok severim popo ama yok vermemıs Rabbim ahahah 😀 göbekte çıkınca o iyice yok oldu ahahaha kızım olacak inşallah 🥰
dakpinar- Rainbow0126 iç karnından dolayıdır kuzum ama ben de İnan yürürken göbeğimi tutuyorm belimi zorluyor haklısın , Allah yardımsın olsun canım benim 🌸❤️🤲🏻
Senays dakpinar- yaa benim normalde vardı iyiydi yani ama şuan yok oldu eşimle çok hayiflaniyoruz hahah😅😅benimki erkek,erkek hamileligi öyle olur diyorlarda ondan sordum 🤪bebisler iyi olsjnda gerisi önemli değil saglikla kavuşun canim🧿🌺🙏
Cansel22 dakpinar- ayy moral bozmak istemem ama bende hiç çatlağım yok diyodum doğurdum bildiğin her yerim çatlamış o zaman farkettim
Belacivciv dakpinar- Hiç anlamam bu işlerden ya😅 Ama linçleyen olursa ben de onları linçlerim üzülme 😂
dakpinar- Senays yastık koyucam oraya artık ahahah 🥰😀tabi ki kuzum inşallah bütün annelerimiz sağ salim bebeklerine kavuşsun da gerisi bir şekilde hallolur 🥰🌸❤️