B-Y94 Ceycey54 ben özle muayeneye gidiyordum hiç memnun kalmadım tarama testlerim ve detaylı ultrasonum için devlete gidiyorum şuan doktorum Sinan zorsu canım. Rehan adatıpta iyi diye biliyorum
Ceycey54 B-Y94 adatıptan ayrıldı kendi polikliniği var artık. Haftaya 2. Taramam var detaylı ultrason için nerede yapılacak bilmiyorum. Ben devlete sıra bulamıyorum
B-Y94 Ceycey54 kuzum devlette olması için ne yap biliyormusn bende öyle yaptım sıra alamıyorsan saat 4 brkle. Tam 15 55 te başa sayfayı hep güncelle ve sıra al. Ben sinan zorsuya aldım ben demeden adam tüm tahlillerimi yaptı detaylı ultrason için sıra yazdırdı bir kağıda
B-Y94 okuyor kuzum saat tam 15 55 te başlıyorum hep sayfayı yeniliyprum hergğn dneiyorum kesim çıkıyor bunu öğrenmem 4 ayımı aldı herkese söylüyorum 🥰😂
Annemiz B-Y94 randevu almak imkansızdı gerçekten 3 aylık oldum bi kere randevu alamadım dediğinizi hemen deneyecem 😍😍😍
Burcummmm Ebesak adatıp hastanesi normal 4000 sezaryen 3500 ama yıl başında zam gelecekmiş. Benim yılbasndan önce doğumum 🤲🏻
altintaslar Merhaba, günaydın 🌸 8 haftalık olduk bugün. Sedat Umura gidecektim fakat Adatıp Meryem Kumbaşlı çok önerildi onunla devam ediyorum. Çok tatlı bir bayan☺️
Burcummmm altintaslar kesinlikle cok tatlı bir bayan çok seviyorum. Bu Cumartesi sezaryene alacak beni nasipse 🤲🏻