Mhtpkc Selindora ben şuan 14+4 deyim 2 hafta önce yapmıştım sonucu bugun aldım doktor muayene etti hiçbişey demedi perinatolojiye gidicen dedi bide 3-4 lü testi aldı benden onu yap dedi. Teşekkür ederim ama kafaya takmadan olmuyo ki
Adileeselvi Mhtpkc Aynısı ni bu gün bana dedi canım doktor ben Balıkesir deyim ve hemen bir perinatoloğa buldum ama bir arkadaşıma da risk var demiş doktoru oda perinatoloğa sıra almış ama haftası küçük diye bakmamış bakalım bende yarın gidicem umarım bakar
Adileeselvi Selindora Canim bugün benide perinatoloğa yönlendirdi ben sıra buldum aldım Ama 14 haftalık daha şuan gitsem bakmaz mi yani bir arkadaşıma bakmamış ama
Selindora Adileeselvi bana bakmayacaktı doktor. Ben söyledim sonra bebeği ölçünce doğru 12+4 dedi. Bunun nedenide ikili testde down sendromu olasılığı yüksekse senin gebeliği sonlandırma seçimin oluyormuş, 14 den sonra kürtaj izni olmadığı için aldırmıyorsun.
Selindora Adileeselvi detaylı ultrason bakar ama ikili tarama yapmaz belkide yinede bir uzmana sormak lazım tabi.
Adileeselvi Selindora çünkü doktor kendi yönlendirdi eğer aldırmayı düşünürsen de devlet 20. Haftaya kadar müsade ediyor dedi denizdeki bir su damlası kadar ihtimal dedi ben birşey görmedim oda büyük ihtimalle birşey görmeyecek dedi umarım boşuna gitmiş olmam teşekkür ederim 🙏
Selindora Adileeselvi aynen öyle bunlar ihtimal sadece. Oran. Kesin tanı değil.Boşuna diye düşünme Bir kere daha bebeğini göreceksin içini ferah tut.🤗
Burcu_akbb Mhtpkc Benim gittiğim hastanede riskli olduğu için kolaylıkla gittim ama 2. Hamilelikte Atatürk hastanesinden etliğe gittim ordada direk perinatoliye gttim şehirlerde Fark ediyor galiba sistem
Mhtpkc Burcu_akbb Kanuni’yi aradığım da bana direk alabilirsin çünkü gittiğim doktor sevk açmış Başakşehir çam sakurayı aradım oda önce kadın doğuma muayene olucan onlar göndercek dedi bende anlamadım sistem nasıl işliyor
Adileeselvi Selindora evet canım bir oran dün perinatoloğa gittİm daha değeri görür görmez çok yüksek bı risk degilki bu dedi ve baktı uzun uzun inceledi ben şuan için bir problem görmedim dedi üçlüye de gerek yok 20. Haftada birdaha gorucem dedi çok şükür içim ferahladi 🙏🙏
Adileeselvi Mhtpkc Ben Balıkesir araştırma Hastanesi’nde bir perinatolog var ona gittim Orkun çetin Söyledikleri De içimi rahatlatti açıkçası ama yirminci haftada tekrar gel dedi bakalım ne olacak