Yeniannee29 Merhaba kızlar Doktorum gebelik test veya ikili tarama testi yaptırabilirsin seçimini sana bırakıyorum dedi ne farkı var kızlar bilginiz var mı genetik testi yapıldığında kalan hiç birşeye gerek yok mu
twinsmommmm Yeniannee29 ikiz gebelıgım var ıkılı tarama yapılamadıgı ıcın genetık testı yaptırdım ve üclü dörtlü taramayı beklememe de gırmeme de gerek kalmadı.
Tugcevemercimek Yeniannee29 ben genetik test yaptırdım 3.000 tl gibi bir fiyatı var kan verdim 9 güne sonuclar cıktı cinsiyette cıkıyor sonucu %99 çıkıyor ikili tarama testinde bu yüzdelik yok. Birde çeşitli hastalıklarada bakıyor benim yaptırdıgımda yaklask 15 hastalık bakılmıştı
irem Ben genetik testlerimi yaptırmama rağmen tarama testlerim yapıldı. Perinatoloji uzmanına sormuştum genetik test temiz olmasına ragmen riskler var mı diye evet demişti o genetik testle bir bağı yok demişti.
Cansu88 Yeniannee29 eger bir sorun görülürse ki Allah korusun o zaman 3 ve 4lu istenir hatta sivi bile alınabilir. Ama risk yok ise o zaman sadece 2li test yeterli