hamisanne_63 8 çekmeceli şifonyeri beğenmiştim o zamanlarda fiyatı 2.150 civarındaydı sadece onu alacağım için uygun gelmişti fiyatı. Eş zamanlı ınstagramda reklam olarak “Decobar” isminde bir sayfanın reklamı çıktı karşıma. Şifonyerin aynı modeli sadece en alt iki çekmece ıkea da yüksekliği geniş buradakinin bir üstteki çekmece ile eşit. Ve en önemlisi fiyat 1600. Neyse geçtiğimiz ay bebeğimin eşyalarını almaya başladık ıkea ya gittik şifonyerin fiyatı olmuş 2.900 şok olduk. Çünkü ilk baktığım zamanla almaya gittiğim zaman arasında çok uzun bir zaman dilimi yok. Ikeadayken Decobar’a baktım fiyat 1800 dedim ben bunu alırım. Firma ile iletişime geçtim şifonyerin yanları ve üstü iyi kalite bir tahta (şu an adını unuttum) kalan yerleri sunta. Eşimle konuştuk, firmayı inceledik dedik ne kadar kötü olabilir ve firmaya sipariş verdik.4 gün sonra getirdiler ve tek kelime ile mükemmel. Seneler seneler kullanılır o derece kaliteli. Kulplarını da ham ağaçtan yaptırdık. Ödemesini teslimatta ürünü alırken yaptık ve İstanbul Avrupa yakasına da ücretsiz teslimatları var. Çekmeceler çok geniş, kullanışlı. Ikeanın mobilyaları nedense bana çok kaliteli gelmezdi sadece görseli çok beğendiğim için alacaktım. Ancak eurounun aşırı derecede yükselmesi ile fiyatı da aldı başını gitti. Aynısı varken neden daha pahalı olanı sadece ıkea diye alayım ki.