defnelobe Merhaba bugün kontrolum vardı bebiş 1 kilo 750 gram olmuş. 43 cm boyu. Baş aşağıya dönmüş 32. haftada dönen varmı böyle ?
Hzlkbra defnelobe merhaba canım 27+2 yim bende benim kız hiç yukarı çıkmadı 🙄 şimdiden Kanalda ve bekliyor🙄
Karadenizli_ defnelobe bende 31+5 te gittim 2050 gramdı aşağı dönmüştü.doktor bunun için iyi veya kötü brşey demedi. şuanlık normal doğum görünüyor dedi sadece.
Piraye2021 defnelobe merhaba benim 31+1 şimdi, geçtiğimiz çarşamba baş aşağı dönmüştü, sizin tam olarak hafta ve gününüz ne ?
Hzlkbra defnelobe vallaha canım ben yatıyorum sürekli erken doğum riskimiz var umay hanım kanalda olduğu için en son 3 hafta önce gittim doktora önümüzdeki hafta gidicem tekrar ama dedim gibi benim aşırı ağrı ve sancım oluyo
Loresima00 defnelobe gayet normal sadece kilosu arttıkça ağırlaştıkça bacak arada müthiç ağrı oluyor ben 32 de gittiğimde 2200 dünşimdi 33+6 olduk yürüyemiyorum
Loresima00 Benimde 32 de gittiğimde başı aşağda poposu yukarda kanala giriyor yavaş yavaş dedi doktor olması gereken değilmidir ama zaten doğuma kadar elli kere dönüyolarmış😀