Melok Yaklaşık bir haftadır kahverengi lekelenmem var. Progestan 200 mg kullanıyorum günde üç kere lekelenmeyi tamamen kesmeli mı? Akıntım tamamen kesilmedi ama hem renginde açılma hem de miktarında azalma var. İyi geliyor diyebilir mi miyiz?
Seda5885 Melok kac haftalık ben 7haftalıgım dun sadece ıkı damla kan geldı acıle gttım hastanede yatıralım dedıler cunku bebegın eşının altında kanama alanı olusmus doktorumu aradım hemen bır ıgne soyluyorum alıp acılde vuruluyorsun dedı onu vuruldum ve progstron ılaca basladım suan daha kan vs yok
Melok Seda5885 sata göre 8. Ama iki hafta karar geriden geliyorum. Üç gün önce falan görmeye gittik doktor hafta veremiyorum küçük bir hafta daha bekleyelim dedi. Kaç gündür kullanıyorum akıntım ciddi anlamda azaldı bugün sancım vardı bitaz bir damla kan gördüm. Şimdi yatıp uzandım devam ederse acile gideceğim
Seda5885 Melok devam etmesını hıc beklemeyın ben bekledım gıtmedım sonra ıcım rahat etmedı acıldekı doktor bır danla kan dahı gorsen gelmek zorundasın dedı ıhmal etmeyın