BirglKaytanSolmaz Merhabalar 29+5 gunluk hamıleyım dr. Um calışabılır raporunu 32+3 gunu gel yazalım dedı. Ama bu zamana kadar 32+0 da aldı duydugum arkadaslarım. Bu raporu alıp kurumuna veren var mı? Bılgı verır mısınız? Nasıl işlıyor bu sureç?
busra1361 BirglKaytanSolmaz ben 32+1 aldım çünkü hafta sonuna denk geliyordu 32+0. senin doktorun neden öyle dedi ki bence alabiliyorsan randevunu 32 de al belki dediğin gibi yapan olmuştur onu bilemicem. çalışabilir aldım şirketime gönderdim canım
mugeaykut BirglKaytanSolmaz 32+0 da aldım bende , geçen hafta kontrole gittiğimde 33 haftalık bi hamile çalışabilir raporu almaya gelmişti doktorumun sekreteri 1 hafta geç kalmışsın 1 hafta yandı dedi
Cigdem91 HAftaya cumartesi 32+0 da alıcam bende bayramdan sonra getirebilirsin dedi kurumum öğretmenim.
Emy 32. Haftanız yaz tatılıne gelıo nasıl doğum öncesi 8 hafta çalışmadığınız için yanıo doğum öncesi izniniz diye biliyorum ben de öğretmenim çünkü il milli eğitim den öyle dedı ler sadece dogum sorası 8. Haftayı kullanabileceğim bende