Seydaisik hunilimom Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim içini ferah tut 😍🌸 hakkında hayırlısı ne ise o olsun 🥰
Seydaisik hunilimom Ay geçmiyor ki bende dün gittim işte haftaya cuma gel keseni görelim dedi. İnşallah değerlerim yükselir de görünür 😊🌸
Seydaisik Ykr01 Teşekkür ederim 😍 Şiddetli bel,karın,kasık,sırt ve göğüs ağrısı çektim aynı regl olcak gibi
Btl-Als Ykr01 Karın ağrısı bel ağrısı iğne batar gibi kassıklarım battı kabızlık şişkinlik birde memelerim ağrıdı hafif 🥰
Btl-Als Seydaisik Yok vermedim hastaneye randevu aldım perşembeye ozamn gidecem ama salı sağlık ocağından kan vercem sonucuma göre gidecem sürekli gidipte kendimi yıpratmak istmyorum canım 🤗
Seydaisik Btl-Als Hayırlısı olsun canım İnşallah değerlerimiz yükselir sağ Salim kucağımıza almak nasip olur 😍
Seydaisik Btl-Als Gittim canım dün 246 olmuş değerim bakalım haftaya cuma da keseyi görmeye gidecem yükselirse değerlerim😍🤲🏻
Btl-Als Seydaisik Çok güzel canım valla inşallah istediğin sonuçları alrsn adetine göre seninde 5+1 demi
Seydaisik Btl-Als Ya canım inanki Google de araştırdım 4 de diyen var 5 de ama bilmiyorum işte doktor haftaya gel dedi galiba o zaman söyler 😍