Esra-dnmz Selam kızlar. 30 haftalık gebeyim su gibi akıntım oluyor yani baya ıslanıyor iç çamaşırım böyle bi durum yaşayan var mı?
Defnemmmmmm Esra-dnmz canım bende 30 haftalığım benimde aynı günlük ped koyuyorum ıslanıyor iç çamaşırıma kadar sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum doktor normal demişti 20.sinde randevum tekrar muaynede sorucam ama ben endişelenmiyorum 3.gebeliğim sonuçta bu haftalarda su gibi akıntı normal oluyor He sürekli oluyorsa keseden su sızıntısıda olabilir onu senin anlamam gerekiyor
Hafize27 Aman dikkatli olun doktorunuza veya acile gidin benım oğlumda son haftalarda öyle akıntım olmuş önemsememiştim doktorum kızmıştı meğer suyummuş ve azalmiş allahtan kontrol zamanına denk gelmişti hemen doğuma alındım bi baktırın su mu akıntı mı diye
Esra-dnmz Hafize27 aslında doktora gittim muayene etti su da falan azalma yok her şey normal idrar da olabilir dedi ama ikinci defa olunca biraz endişelendim açıkçası
Esra-dnmz Hafize27 bugün tekrar gittim doktora amnisure testi yaptılar sonuç negatif su değilmiş çok şükür 🙏
Esra-dnmz Defnemmmmmm Bende bugün tekrar gittim amnisure testi yapıldı sonuç negatif çok şükür.. Ama neden böyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok her şeyden önemlisi herhangi bi sıkıntı olmadığı için şükrediyorum gerisi dert değil 😌
mercimek_findik Esra-dnmz bu haftalarda oluyor benimde aynı şeffaf su gibi oluyor bazen sarı oluyor bebek hareketleri iyi olduğu sürece bir sıkıntı yok bence herkesin vücudu yapısı farklı sonuçta
Cansugncgr Bende 20 haftadayım arada oluyor sürekli olmuyor aynı durum bende de var bende korkuyorum enfeksiyonda var ilaç içiyorum bazı günler hiç olmuyor bazı günler oluyor genelde akşam oluyor bende korkuyorum 😨
mercimek_findik Cansugncgr rabbim inşallah tüm yavrularımıza sağlıklı hayırlı günler yazmıştır. Alacakları nefes varsa gerisi boş