Busra9386 Merhaba bayanlar folik asit kullanıyorum 3. Haftadan beri şuan 11+4 günlük hamileyim folik asit kullanımını ne zaman bıraktıniz acaba doktorum 3 aylık olarak verdi bitene kadar kullanmalimiyim yoksa 12 hafta olduğunda bırakmalımiyim?
Fulyax Busra9386 merhabalar benim doktorum valla baya kullandırdı 2 3 ay kullandim sanirimm canim ama doktoruna sormalısın
Caglaaa Busra9386 bana doktorum 12 haftada bıraktırdı ikili test için gittigimde onun yerine multıvitamın omega falan verdi vitaminin içinde şuan folik asit var
Busra9386 Fulyax ona sormayı unuttum bidaha ki kontrolumuz de Eylül'de o yüzden sizlerden fikir almak istedim 😊
Kevser26 3.aydan sonra folik asiti bıraktırıp multivitamin tarzı vitamine ve omega ya flan başlatıyorlar 3.aydan sonra gerek kalmıyor folik asite. o yüzden 3 ay bitince icmenize gerek yok 😊
Busra9386 Kevser26 decavit ve devir 3 kullanıyorum folik asit dışında bidahaki gittiğimde 15 haftalık olucaz o zaman mi verir acaba?
Busra9386 Caglaaa bana ikili testi istemediğim için yaptirmadi onları vermeyi unuttu mu acaba tekrar mi gitsem