incisu Edanurkeles içeriği gayet temiz bende araştırdım çok bir sürü güzel yorumları vardı tabi bebekte alerji yapmadığı sürece kullanmaya devam edeceğim
Edanurkeles incisu nasıl isterseniz ben mühendisinoğlu sayfasından takip ediyorum o içeriklerini yazıyor hep ☺️
SerraveAnnesii 25Zeynep25 Kendin bilirsin canım ben sadece şahit olduğumu söyledim yani. Uni baby sıvı deterjan bir çok arkadaşım kullanıyor bir şey olmadı yumuşacık tertemiz yapıyor
sumeyyearas Ben de unibaby sıvı deterjanindan ve yumusaticisindan aldım. Kullandım kokusu falan çok hoş.
Nidakrbla 25Zeynep25 Bende araştırmalarım sonucu Omo parfümsüz bebek sıvı deterjanına karar verdim yumuşatıcı olarak yumoş bebek olanı aldım ikisi ile yıkadım çok güzel oldular araştırılmış bilimsel olarak
Asiyeozgur 25Zeynep25 yumuşatıcı almayin hic nacizane tavsiyem. Deterjan olarakta unibaby hipoalerjenik parfumsuz var. Sarımsı kapak olani. Kızım 1 yaşında egzamasi var günümüz bebek hastaligiymis dermatoloji doktorumuz bunu önerdi memnunuz.
hepoyleolurzaten 25Zeynep25 Hayır hiçbir problem yaşamadım 4 aydır kullanıyorum çok memnunum. Deterjanı her zaman çamaşıra göre koyuyorum hiç kalıntı vs sorun yaşamadım 🤗