25Zeynep25 Kızlar doğal ve en iyi bebek deterjanı ve yumusaticisi sizce nedir? Sizler neler kullanıyorsunuz?
2melekannesi_ 25Zeynep25 yumuşatıcı önerilmiyor, deterjan olarak dalan granül aldım ama sanki hiç deterjan kullanmamışım gibi bir his verdi çok sevemedim bitince green clean sıvı deterjan deneyeceğim
Aysegul9371 25Zeynep25 uni baby tavsiye etmem sıvı deterjan aldım iki kere yıkadım hep kalıntısı var camasirlarda yerlere dökülmüş asla bir daha almam
SerraveAnnesii Ben deterjan, yumuşatıcı, şampuan uni baby aldım. 26. Haftadayız daha kullanmadık ama etrafımda kullanıp memnun kalanlar var ☺️
25Zeynep25 Biz de kızımla 25 haftalik olduk mobilyaları gelecek, yıkayıp yerleştireceğim ne kullanacağım bilemedim ilk gebelik olunca 😊
SerraveAnnesii 25Zeynep25 Benimde ilk gebeliğim baya araştırdım. Sabun tozu alacaktım duru granül ama bazı makineleri bozuyormuş öyle duydum o yüzden vazgeçtim😕 bende deterjanı dün sipariş ettim gelsin yıkayıp yerleştiricem dolabına
25Zeynep25 SerraveAnnesii bende Duru granül düşünüyordum bozduğunu bilmiyordum ya, ben normal beyazlara da toz deterjan kullanıyorum acaba neden bozuyor. Rabbım sağlıkla huzurla giymelerini nasip etsin 😊
SerraveAnnesii 25Zeynep25 Arkadaşımın makinesi kullanmaya başladıktan sonra bozuldu servisi de sabun tozundan dolayı bozulduğunu söyledi
Hayal_et07 25Zeynep25 ay ben bir ara kullandım hep çamaşırlarda tortusu kaldı makinanın içine yapıştı 😬
SerraveAnnesii 2melekannesi_ Benim etrafımda kullanan çok var zaten bebekler için özel sonuçta zararlı olacağını düşünmüyorum
Edanurkeles incisu dalin yeni doğan için çok fazla kimsayal içeriyor diye okumuştum şampuanı ve özellikle yumuşatıcısı
SerraveAnnesii 25Zeynep25 Kendin bilirsin canım ben sadece şahit olduğumu söyledim yani. Uni baby sıvı deterjan bir çok arkadaşım kullanıyor bir şey olmadı yumuşacık tertemiz yapıyor
hepoyleolurzaten 25Zeynep25 Hayır hiçbir problem yaşamadım 4 aydır kullanıyorum çok memnunum. Deterjanı her zaman çamaşıra göre koyuyorum hiç kalıntı vs sorun yaşamadım 🤗