Sifakoc282 Aselsevde ben kullanıyorum canım galiba doğuma kadar kullanıcam ikizlere hamileyim erken doğum riski olduğu için
Pelin17 Aselsevde evet hem vaJinadan hem ağızdan ve igneeinide vuruyorum şuan 13+3 haftaligim rahmim açılmış düşük sebebi ile başlattılar ama çok iyi bı ilaç korkulacak bi şey yok
Aselsevde m060918 bende ağzından alıyodum midem bulandigi için dr vajinadan alabilirsin dedi vajinadan normal hapı mi alıyoruz onu anlamadım
gamzecapanoglu Erken doğum riskim olduğu için bende vajinadan alıyorum. Ağızdan almaktan daha etkili zaten
Aselsevde Pelin17 canım vajidan alınanla ağızdan alınan aynı mı onu anlamadım ağız yoluyla hapı alıyoruz vajinadan fitil olması gerekmiyor mu ona da mi aynı hapı kullanıyoruz
derindemir Aselsevde evet ağızdan alınanla fitil olarak kullanılan aynı canım.hatta doktorum bana fitil olarak rahat edemezsen ağızdan almaya geri dön demişti bende şaşırmıştım
Pelin17 Aselsevde e ve t ikiside aynı şey zaten yumusak bir hap emin ol çok iyi geliyor merak etme az bı yan etkisi var o daha alışıyorsun benim bitti kontrolü bekliyom
Aozgek Ben hamilelik başından itibarek kullanıyorum vajinadan en etkili zaten ağızdan bende baş dönmesi tansiyon düşüklüpü yaptı.