seddkilic05 Bugün gebe izlemim vardı hemşire kalp atışlarını dinlerken şimdiden hazırla kendini çok yaramaz olacak, freddynin kabusu dedi 😂😂
Feyzanne seddkilic05 ne güzel işteeee hareketli olsun zaten yoksa bi şey mi oldu diye telaşlanırsın 😍
gldn065807 seddkilic05 banada doktorum dedi yerinde durmuyo bu kız diye abisi de öyle zaten farklı da beklemiyordum 😅😅
Busraferdi7 seddkilic05 29+5 iz Benim oğlumda yerinde durmuyor hiç maşallah subhanallah kalp dinleme cihazına bile tekme atıyor sevdi bu tekme işini sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 💙🤲🏻
gldn065807 seddkilic05 bellide olmuyor gerçi benim ablamin kızı karnında hiç hareket etmezdi şimdi yerinde durmuyo söyle bisey benim oğlum hiç durmazdi hala durmuyor orasida var🙄 değişik bebisler ya ne yapacaklarını bilemiyoruz bizim cadı çok hareketli gece bile durmuyo yerinde maşallah
seddkilic05 gldn065807 yaaa demek ki benimkide öyle olacak aynen gece gündüz hiç durmuyor hiç uyumuyor 😂
seddkilic05 Busraferdi7 ay sevsin korkutmasın da sessiz sakin olmasınlar vursunlar hiç önemli değil 😍😍😂😂
-Arya- seddkilic05 Bana da gümbür gümbür geliyor farkında mısın demişti kızım için, cidden öyle geldi çok şükür 😂
Zehraspl seddkilic05 valla benim oglumda cok harekei hic durmaz masallah doktora soyleidm durmuyo diye daha iyi iste saglikli oldugunun belirtisi eger harekette azalma olursa o zaman endiselen annesi dedi benden once bi hasta girmişti o hastanin bebegi hareket etmezmis hic megerse anne karninda hayatini kaybetmis ve ultrasonda fark etmisler bana eger azalma olursa hemen gel hic bekleme o anne beklemis simdi cok pisman bekledigine dedi kurtaj yapicaklardi o bayana yazik cok agliyodu ihmal ettim diye
Livy Nst için yemedigim şeker yapmadığım hareket kalmadı yine de bana mısın demiyor. Nasıl bir tembellik beni bekliyor acaba. Akşamları bir iki hareket o kadar. Filozof olarak mi gelecek nolacak bilmiyorum.