Meleq Bugün muayenede doktor kese ve yolk kesesinin olduğunu fakat bebeğin görünmediğini söyledi haftaya tekrar çağırdı..bu durumda olup bebeğini sonradan gören var mı ve yolk olmasına rağmen boş gebelik geçiren oldu mu..
Susambebis Meleq canım yolk gözüktüyse gayet normal benimde ilk yolk kesesi göründü sonra kalp göründü sonra bebek🥰
Efe12ebrar45 Meleq Hiç canını sıkma haftası gerçekte daha küçüktür o yüzden bendede öyle olmuştu sonradan görünüyor korkma inşaAllah
Susambebis Meleq sanırım 7+3falandı 😊yolk görünmesi çok iyi olmuş hiç üzülme onu görünce doktorum her şey çok yolunda demişti😂
papatya981 Meleq ben 4.haftada gittim sadece kese oluşmuştu herkes konuşur ya herkesin herşeyde bir fikri vardir 😤 bende duydum yok bazen boş kese oluyormuş falanmis kafam rahat etsin diye 8.haftada gittim kalp atislarini herşeyimi duydum
Meleq Susambebis ya içime su serpildi valla Allah razı olsun..cumartesi başka bi hastaneye gitcem tam 7 haftalık oluyoruz inşallah o zaman görünür
portakalsekeri Meleq ultrason görüntüsünü atarmısınız bende 6+3 te gidicem korkuyorum görünmezse diye 5+1 de sadece kese göründü çarşamba gidecem