Kuem Kızlar merhaba iyi haftalar 🌺 adetime 3 gün kala dün kahverengi lekelenmem oldu bugünde aynı şekilde hafif pembe daha sonra tekrar kahverengi lekelenmem oldu. Cumartesi günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu şekilde olup pozitifi gören oldu mu acaba çok merak ediyorum ve bugün sabahtan beri mide bulantım var belkide psikolojiktir bilmiyorum 😓
Kayra_2362 Kuem benim de adetine 10 gün kala olmuştu test yaptım negatif çıktı oyuzden 17 sini bekliyorum bende başka belirtilerde var sende varm i
Baliminannesii Kuem hamilelik olabılır canım bende önce yaptım negatıf sonra kahverengi lekelemem oldu sana sonra pozıtıf çıktı testim ama ihmal etme doktora git seni korkutmak istemem canım ben kahverengi leke geldikten sonra doktora gittim yerleşme lekesi dedi başka doktora gittim poregestan verdi daha sonra kanamam oldu ve bebeğim düştü her leke bir düşük belirtisidir eğer test yaptıktan sonra devam ederse doktora gitmeni tavsiye ederim canım inşallah hamilesindir hakkınızda hayrlısı olsun.
merveanberoglu Kuem benimde 5 gün var bugün kahverengi leke geldi ama 2 gün önce betam negatif çıkmıştı
AzorsGril18 Kuem lekelenme parlak kırmız renk değilse, muhtemelen yerleşme kanamasıdır, 3 gün sonra yeniden kaset test deneyin. Eğer, açık kırmızı kan varsa, adet kanından başka bir şey değildir.
Kuem AzorsGril18 yani bi kere pembemsi bir leke oldu onun dışında kahverengi lekelenme şeklinde.. teşekkür ederim yorumunuz için🌺
Gamzebzdmnsnl Kuem benimde kahverengi leke geldi sonrasında pembemsi lekelenmem oldu 3 Gün sürmüştü benim ama çok hafif hafif geliyodu. Yerleşme kanamasıymış benimki ♥️
Kuem Gamzebzdmnsnl ah çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 🙏 akşam gidip kan testi versem mi acaba diye düşünmüyor değilim. Haziran ayında malesef bi kayıp yaşadığım için aslında erkenden öğrenmek istememin sebebi bu yüzden😓
Gamzebzdmnsnl Kuem amiiin çok teşekkür ederimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah. Benimde adetime 5 gün kala gelmişti böyle bi lekelenme. Regl mi olcam ara kanamamı acaba diye düşündüm hamilelik çok aklıma gelmedi ama yine de dedim acaba mı ? 2 gün kala reglime test yaptım. İnşAllah seninde vardır. Ümitsizliğe kapılma. Rabbim vereceği zamanı da günü de bilir içini ferah tut inşAllah ♥️
Baliminannesii Kayra_2362 benımde ayın 17 sinde adetim onu beklıyorum bundan 2 ay önce düşük yapmıştım suan kaşık ağrım ve bel ağrım var bende ayın 11 de test yaptm negatif çıktı sizde nasl belirtiler var
Kuem Kayra_2362 canım bi kaç zamandır kasıklarıma ağrı giriyo onun dışında adet öncesi olduğu gibi göğüslerimde şişlik var bir de bu sabahtan şu saate kadar mide bulantım hiç geçmedi. Ama kendimi umutlandırmakda çok istemiyorum açıkcası hayal kırıklığı yaşadığım için
Kuem Baliminannesii canım çok teşekkür ederim sende hamilesindir inşallah 🙏 bende daha önce bi kayıp yaşadığım için ve hala kendimi toparlayamadığım için bu tedirginliğim. Normalde şuan adetime 2 gün var ama işte kahverengi ve hafif pembe lekelenmeler olunca insan acaba mı diye düşünmüyo değil
Baliminannesii Kayra_2362 ya bende bide şu var sizdede oluyormu afedersiniz idrara çıkınca böyle beyaz krem gibi bir akıntı gelıyor dışarı
Baliminannesii Kuem bende öyleyim canım aynı senın gibi benımde 4 gün kaldı adetime ama bir test yap derim inşallah bebiş vardır test yap buraya yaz 🥰🥰😊😊