Brckckk Ben 33. Haftamda sezaryen istediğimi söyledim doktorda tam 38+3 için tarih verdi genelde 38+3-4 için gün veriyorlar
marbling10 Brckckk açıkldığım gibi 37 de alacağız dedi. Sorum o değil aslında yarın gün verir mi yoksa 1-2gün önce mi veriyor. Ve anestezi vs işlemleri için kan vermek gerekiyor mu öncesinde. Gerekiyorsa ne zaman çağırıyorlar
marbling10 Belacivciv sağol kuşum ya kimse dee yazmıyor hiç gün alan ya da sezaryen geçiren yok sanırımyakın zamanda🥺🤭 hepsi bebişlerle ilgileniyor demek ki
Belacivciv marbling10 Olabilir valla ya doğurdular ya doğurmaya çalışıyolar😅 Ben de arada squat çekip geliyorum😂
marbling10 Belacivciv çalış çalış iyidir🤭😂 ben hep yatıştayım bu ara. Yemek yiyorum biraz yatıyorum sonra mutfağı topluyorum biraz daha yatıyorum😂🤭
asude456 marbling10 neden 37 riskli bir durumunuzmu var ? 38 den önce almıyorlar diye biliyorum bi risk yok ise bende isteğe bağlı sezeryan olacağım ama 39 dan önce alamam dedi doktorum☹️
marbling10 asude456 evet var zaten isteğe bağlı değil benimki. İsteğe bağlı olsa noRmal doğurmak isterdim🥺