Lk34_ Sırt ağrısı ile gitmiştim covit testi de yapıldı hatta 😁 muhtemel kan sonucunda hamile oldugumu öğrendim daha doğrusu sonuçları almaya giden eşimdi ben hamile olduğumu eşimden öğrendim 💃
mucizemibeklerken17 Fulyaaa1 suyun tadı bir değişik gelmişti böyle acı acı 😅 bir de tesadüfen tansiyon ölçerken nabzım 100 leri geçiyordu ki normalde 70 80 civarıdır🙈 benim belirtiler enteresandı😅
Hakanbuse Fulyaaa1 Göğüs hassasiyeti koku hassasiyeti vardi bi de baskalarinin duymadigi kokulari duyup midem bulaniyodu
Fidan_14 CansuDRY bende öyleyim açaba hamilemiyim Test neqativ gösderiyo adetime 1hafda var amma belim kırılıcakmış gibi oluyo göğuslerime dokunamıyorum
busrafsar Karın ağrısı gögüs hassasiyeti regl olacakmış gibi genelde böyle olduğu için heyecanlanmadım ama bir gece çok saçma belki ama ayaklarım sıcaklığından yanmasından uykumdan uyandım dedim ne alaka ama bilmiyorum 😂 zaten reglme 4 gün önce öğrendim şuan 9+6dayım 🥰
Plastikkupa Fulyaaa1 adet tarihime 1 hafta 10 gün varken 2 kere lekelenmem oldu . İlk lekelenmede dedim bu ne ya adetim ne kadar erken geliyor derken bir iki gün sonra bidaha geldi lekemsi bir akıntı Allah allah dedim :) hamile miyim acaba nedir pek üstünde durmadım . Adetim de hiç gecikmez benim adet tarihim geldiğinde 2 gün bekledim artık anlamıştım yaptım pozitif çıktı :)
Nesrinimsi Fulyaaa1 acayip bir halsizlik, uyku hali vardı birde bel ağrısı olunca kesin covid oldum diye dertlenirken adetimin geciktiğini fark edip test yaptığımda gördüm çift çizgiyi
Miracinannesi_52 Göğüs hassasiyeti kasıkta sancı vardı hastaneye gidip de öğrenmiştim günüm geçmemişti daha 🥰
Babycira Aşırı uyku , kasıklarda Batma , iş dönüşü yolda mide bulantısı kusma. Çıkmaz ama test yapayım ilaç içerim dedim bı yaptım çıktı kan verdim beş haftalk çıktı o Zaman. Şükür şimdi 11 hafta olduk
zamloss123 Fulyaaa1 bende mide yanması vardı zaten 2 3 haftalıkken öğrendim ama öğrenmeden önce başladı
cigili91 Fulyaaa1 benim regl günüme 3 4 gün falan vardı gecikme yoktu sabah çamaşırımda pembe kahve bir leke gördüm ilk defa gününden önce lekelenme gelmişti süphelendim o zaman test yaptırdım hamileydim inanamadım😬
Ozlemyeni Fulyaaa1 tüküruk salgim artti.bi an cok susarken bi an hic su icmek istemiyodum.bi de üşüme geliyodu bazen
Mom545441 Ozlemyeni merhaba benim bat 18 iki kalın çorap giyip klimayı açtığım halde ayağımda buz kütlesi varmış gibi çok üşüyorum göğüs hassasiyeti var sancım bi geliyor bi gidiyor sizce varmıdır gebelik siz böyle mi hissettiniz
Melikeakarsu Fulyaaa1 sirt agrisi adete 10 gun kala acayip sekilde sirtim agriyordu ara ara da goguslerim ariyordu igne vurup gibi agri oluyordu goguslerimde
kbrkrblt16 Göğüs hassasiyeti ile anladım daha reglim gecikmeden hissettim hamile olduğumu çünkü adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşamadım hiç .test aldım ve yaptım sonuç beklediğim gibiydi 😍
Aysenrr20 Ben 7. Haftamdayken öğrendim. Karnımda kırmızı kırmızı ufak ufak çatlaklar vardı. Ordan tahmin edip test yapmıştım.
Cotanakk Fulyaaa1 benimki gazdı mide gazı. Normalde hiç geğirmem geğiremem yani ama aşırı geğirmeye başlamıştım. Midemde rahatsızlık olduğunu düşünmüştüm. Hamileymişim