asyaa0 Kızlar bugün hayırlısıyla bebeğimin cinsiyeti belli olacak 😇 Ben erkek olduğunu düşünüyorum şimdiden isim arayışlarına girdim 🤭 Sizce Selim ismi güzel mi? Başka isim önerileriniz varsa onları da alabilirim 💜
Happyboyy asyaa0 Oğluşumun adı selim ❤️ ismin bebeğin karakterine doğrudan etkisi yok belki ama bebekliğide dahil maşallah akıllı zeki duygusal bir çocuk birde üstüne oğlak burcu ocak doğumlu. Çok güzel bir isim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende ikinciyi bekliyorum oda oğlan😊
asyaa0 Happyboyy İnşallah 🙏😇 bizimkinin burcu da ikizler olacak büyük ihtimalle bakalım huyu suyu neye benzeyecek 😁
suslubocu asyaa0 ikizler olcaksa Selim olmasını beklemeyin 😊 benim bir ikizlerim var dakika yerinde durmaz yumuşak başlı da değil asi bir zıpır
_ipekkkkk asyaa0 Bizim 💙 Muhammed Selim💙 olucak Allah’ın izniyle 🤲👣 Selim çok hoş çok güzel ve anlamıda güzel👣
asyaa0 _ipekkkkk Benim de eşim Muhammed koyalım diyor ben de Muhammed Selim olsun diyorum bakalım 🤭 ikisi hem uyumlu oluyor hem de anlam bakımından zaten çok güzeller 🌹
_ipekkkkk asyaa0 evet rabbim içimize sindirdi elhamdülillah çok güzel mübarek isimler 🤲🌸 adıyla sağlıklı sıhhatli gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸
2erkekannesiii Selim tek başına çok güzel bir isim 2isim düşünüyorsanız Yavuz Selim *Mehmet Selim *Selim Kaan *Selim Efe *Selim Han olabilir
Saaki asyaa0 Selim ismi hem isim analizi hem karakter analizi olarak çok güzel anlamları olan ve kulağa da hoş gelen bir isim bende eşime önermiştim ama beğenmemişti bence çok güzel 🌸
cahillesohbetikestim asyaa0 selim çok güzel bir isim çok akıllı uslu sakin çocuk oluyorlar yeğenimin adı Mehmet Selim çok başarılı maşallah 🥳🥰
asyaa0 cahillesohbetikestim Evet eşimin de sakin, duygusal bir yapısı var bebeğimin de öyle olmasını istiyorum adı da bunu destekler umarım 😇 Allah ahlakını güzel eylesin inşallah 💜