Umudayolculuk36 Kızlar nişanım geldi ve bebek kanalda sancı ve suyum yok ne zaman olur doğar sizib nasık oldu
Aysegul354 Umudayolculuk36 nişan dan sonra 3 saat içinde de 1 hafta içinde de yapilabildigini duydum.
PoyrazzBey Umudayolculuk36 38+3 ’üm. Cumartesi günü nişanım geldi ama ne sancı ne su yok. Bende bu soruyu merak ediyorum. Şurda yerimi alıp bekleyeyim bari 😊
Seyda1453 Umudayolculuk36 Bugün nişan geleli tam bir hafta oldu ve hala her WC de azar azar geliyor. Sancı mi bilemiyorum ama alt karnımdan ince ince sızılar giriyo ve sanki biri orayı alttan üstten gerdiriyormus gibi acıyor. Açıklığım da Nisan’dan önce 1cm idi yarın kontrol var bakalım inşallah dogururum 🤭
Umudayolculuk36 PoyrazzBey birşeyler yapıyor musun canım doktorum bana hurma ilişki egzersiz önerdi ben yürüyorum hurma yiyorum 2günde bir egzersiz ama baya hamım zorlanıyorum 😔😂😂 ilişkide korkuyoruz çünkü nişan ondan sonra geldi
PoyrazzBey Umudayolculuk36 Pelvis muayenesinden sonra kanamam oldu o yüzden temkinliyiz. Havalar soğuk diye yürüyüş yapmaya üşeniyorum ama dün bütün evi temizledim altını üstüne getirdim. Gece sancım oldu ama durdu ilerlemedi maalesef 🙁
AryasuMom YouTube Activating Labor hareketleri var doktorunuza danışıp evde yapabilirsnz o egzersiz sonrası çabuk doğum oldgunu duymuştum