Nulu ya şimdi ben yine agresif yazcam da kızacak topa tutacaklar beni. Madem çok güveniyor PARASINA boşa ödesin nafakanı hem senin hem çocuklarının. Git babanın evine dicem ona da gerek yok bak kira alıyormuşsun. Az buçukta olsa paran geliyor şanslısın. Bu erkeklerin önlerinde ki çüklerine bu kadar güvenmelerinin sebepleri biz miyiz? Yani nerde yanlış yapıyoruz diyeceğim ama anne de bitiyor iş. Yetiştirende bitiyor. Benim de bir oğlum olacak ilk öğreteceğim şey kadına saygı. Kadına saygı ve sevgii... bu ne arkadaş forumda kaçıncı okuyuşum böyle şeyleri. Kadınız diye eziliyoruz darbe yiyoruz aldatılıyoruz. Ama iş övünmeye geldi mi AVRADIN KARNINA KOYDUM 3. SIPAYI DA diye dolanıyorlar. Kızın olcakmış çok sevindim. Hani şey demek istedim neden korunmadın be canımmm?? Ama kız olunca durdum. Kız anneye yaren olur güç olur. Erkek çocuğunda varmış çok şükür şanslısın kızında oluyor. Ama ezdirme kendini. Sakince düşün nasıl bir hayat istediğini. Huzursuzluk içinde yaşamaktansa kendin ve çocuklarınla elindeki imkanlarla huzurlu mu olmak istersin, hergün gerginlikle yapmacık mutlu halinle (çünkü çocuklarına yansıtmak istemeyeceksin) çocuk büyütmek mi? Bu senin kararın.. kimse içini yaşantını bilemez. Ama eşim bana 1 sefer babanın/ananın evine gönderirim seni desin akşama evde ne beni ne çocuğumu bulabilir. Hemen giderim. Allahıma bin şükür allah yokluklarını göstermesin ailem 10 çocuğumda olsa arkamda olur. Babamın evine göndercekmiş. Kendilerini parayla padişah sanıyorlar. Terbiye yöntemleri hep para. Annem okuyun ayaklarınızın üstünde durun paranızı kendiniz kazanın dediğinde oflardım şimdi ne büyük bir laf ediyormuş iyi ki oflasamda dinlemişim diyorum. Allah yardımcın olsun. (Uzun oldu kusurabakma senide ekstra germek istemem. Umarım yüreğine göre olur herşey)