Alerdinc Plesanta aşağıda olduğu için normal olmaz dedi doktor. Sizce normal doğum mu daha rahat sezeryan doğum mu? Deneyimli anneler tecrübelerinizi yazar mısınız?
Dunyabebek Alerdinc plesanta asagidayken zaten normal doğumu yaptirmazlar.Yoksa ciddi kan kaybı yasaniyormus plesanta asagidayken anne acisindan hayati risk taşıdığı için doktor pek riske atmaz. Benimde plesanta aşağıda dendi 30dan sonra yukarı çıkmış skinti yok dediler. Ancak normal doğumdan tedirgin olmaya başladım. Acı cekmek istemiyorum o günü güzel hatirlamak istiyorum sanırım sezaryan yapıcam.
Alerdinc Dunyabebek bende aynı kafadayım sizinle. O günü bebeğime enerjik ve dinç bir şekilde yansıtmak istiyorum yorgun uykusuz bir anne olarak değil.. Umarım benim plesanta da yukarı doğru çıkar. Daha 20. Haftadayız 🙏🏻
Tosuncukannesi Etraftan duyduğum normal doğum hikayelerinden dolayı ergenlik zamanından beri normal doğum fobisi olan ben 4410 gram çocuğu çok hafif sancılarla çok eğlenceli bir şekilde doğurdum ve bu mu normal doğum şimdi dedim ve iyi ki normal doğurmuşum dedim hala da diyorum. Ama sizin durumunuz çok farklı eğer sizin yada bebeğin hayati tehlikesi varsa tabi ki sezeryan olun hiç düşünmeden Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Dunyabebek Tosuncukannesi işte bu öyle bir durum değil ne yazikki. Plesantasi aşağıda olan biri normal doğum yapamaz. Eğer plesanta vajinayı kapatiyorsa anne ölümü gerçekleşebilir. Doğum esnasında yanına kan takviyesi yapabilecek birini bile istiyorlar. Hatta yapisiklik varsa doğum esnasında rahim aliniyor.Herkesin hamileliği bir degil. İlla normal doğum olacak diye bir durumda yok.
Mery_mery Benimde plesenta aşağıda,bu yüzden erken doğum olacak,36. haftam dolunca sezeryan olacağım 5 ocakta.Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🤷🏼♀️