1Ezgiii Normalde günümüz yarındı ama prenses bekleyemedi bugün sabah nişanım geldikten sonra suyum da geldi planlı spinal sezeryan oldum sorusu olanı cevaplarım 🤭🌸♥️
Cennett2121 1Ezgiii hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini büyütülsün dalisi bizm başimizda inşallah 🤲🤲
Kivircikk 1Ezgiii nişanın nasıl geldi canim benim 1 sat önce kan parçası geldi 5 dk kanamam sürdü şuan peceteyle bakılınca pembe geliyor Nisan mi oluyor acaba ağrım veya sancım yok .
1Ezgiii Gamze0638 doğum çok hızlıydı zaten hic korkmayın hersey çok kolay gelişiyor sadece gaz çıkarmam zor oldu onun içinde lavman yaptılar hemen çıktı
Momformom Kivircikk Ben cevaplayayım, nişandır doğum yaklaşıyor hayırlı olsun 😊 doktorunuzu bilgilendirin mutlaka.
Kivircikk Momformom mesaj atım zaten hemen peki nişanı gelip aynı gün veya ertesi günü doğum gerçekleşiyor mu cnm ?
Momformom Kivircikk ilk doğumunda nişanın ardından hafif su gelince hastaneye çağırmıştı doktor ama su gelmeyince sadece nişanla doğum biraz daha uzayabiliyor diye biliyorum. Sancı var mı, normal doğum yapacaksınız sanırım. Doktor çağırmadı mı hastaneye?
Kivircikk 1Ezgiii benim de dün gece aynısı oldu kuzum kanamam durdu sonra ara ara peceteyle bakinca pembemsiydi ama sanki rengi koyuya dönüyor ama suyum gelmedi benim
Kivircikk Momformom hayır kanaman devam ederse sancın olursa suyun veya gelince direk gel dedi ewet normal olucak insalah ama sancım fln hiç yoo