Dunyabebek Kızlar ben aylardır uykusuzum gece uyuyamiyorum tüm günü uyuyarak geçiriyorum. Bazen o da olmuyor. Zombi gibiyim dün gece hiç uyumadım. Sabah yattım 2-3 saat bu gece uykusuz olacağımdan uyurum diye düşünürken 1 saat içinde uyandım ve uyku sıfir. Bunu yaşayanlar doğumdan sonrada aynı skinti oldu mu? Nasil atlattiniz bu durumu?
rme16 Dunyabebek bir uykusuzda ben ☺️Dalamıyorum uykuya Kalktım çamaşır yıkadım astım evi toparladım tekrar çamaşır attım makineye yoruldum ama uykum yok 😏 36+2 de böyleyiz
Zeyyyn Dunyabebek ben hamileyken ne zaman uyumuyorsam bebekte o vakit uyumadı tabi haliyle bende uyumadım hala daha uyuymym😵
Cennett2121 Dunyabebek kızlar benimde uykum gelmiyor eşim evdeyken suçu ona, atiyodum diyodum senin yüzünden yatamiyorum şimdi ise suç benimmiş ben yatamiyom şuan
Kubrailkan Bende dalmakta çok zorlanıyorum , dalsam bile uykum çok hafif oluyor yani bi verim alamıyorum maalesef. Hele ki tek olduğumda🥺 eşim gece ise gitti bu saat oldu uyku yok 🙊😬 çözümü olan varsa bende burada bekleyeyim 🥰🙊