Btlsa Merhaba arkadaşlar henüz 5 haftalık hamileyim bursada memnun kaldığınız doktor ve hastane önerisi bekliyorum. Bir de doğum ücretleri hangi hastanede ne kadar bilgisi olan varsa sevinirim 🙏🏻😇
Baytarznp Btlsa Dr. Aytül Aslan Erdoğmuş a gidiyorum canım. Özel muayenehanesine. Allah nasip ederse çekirge dorukta düşünüyoruz doğumu ama daha henüz fiyat falan konuşmadık. Muayene ücretinde 300 TL
eminnee Btlsa Osmangazi aritmiye gidiyorum 165 tl muayene ücreti normal doğum ve zorunlu sezeryan 3.500 isteğe bağlı sezeryan 4.500 ben Özlem Canıtez e gidiyorum 36+2yim doktorundan çok memnunum 😊 Tâbi bu fiyatlar sizin doğumunuza kadar değişir diye düşünüyorum
Kubrailkan Anadolu hastanesi merve olgun doktorum. 🥰 Çok memnunum. Şuan için doğum 4binmis. Yilbasiyla birlikte zamlardan etkilenir muhtemelen deniyor 🥺
Btlsa Kubrailkan şu an ben de ona başladım ama pek ilgilenmedi bilgilendirmesi falan eksik geldi bana sanırım değiştireceğim 😔 belki enerjimiz tutmamıştır ama çok memnun olan vardı
Yagmur555 8899ilknur ne kadarlik bebeginiz bende 12 haftalik hamileyim murat beye gidiyorm cok ilgili iyi bir doktor kendisi umarim hep byle olur sonuna kadr kendisyle giderm herks cok övüyor
Btlsa 8899ilknur ben de ona gitmeyi düşünüyorum merve olguna gitmiş bulundum ama murat bey daha cana yakın geliyor ☺️
Mnk16 Medicana da Volkan aksakallıya gidiyorum işinin ehli bir doktor muayene ücreti 415 TL doğum daha tam net bilgim yok 😊
gamzeozer16 eminnee dogum ücreti sabit yani öylemi 3500 tabi yılbaşından sonra artarmı bilinmez bende özlem hanıma başladım bende çok beğeniyorum bakalım daha henüz 5 haftalıgım 🙏