Gamzeipek Selinckbyk ılık süt iç canım yatmadan havuçta iyi geliyo salatalıkta biraz rahatlatıyo eğer çoksada doktorun mide yanması için ilaç yazsın ben şimdi ilaça başladım
Esleminannesiii Selinckbyk saat 3:22 mide yanmasından yatakta oturmuş ağlıyorum 😂 7. Haftam 2. Gebeliğim kızımda 1 gün rahatsız olmamıştım sanki ilk gebeliğim gibi geçiyor ilk defa hamileliği iliklerime kadar hissediyorum 🤣 soda içtim az önce ama pek işe yaramadı sanırım normalde elma öneriyorlar
Elif9068 Selinckbyk ahhh be canım allah yardımcın olsun ilk hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren mide yanması ekşimesi mide asidi çekiyorum ayva çok iyi geliyor bana daha yeni keşfettim ya da psikolojik bilmiyorum iyi geldiğine inanıyorum 😞35. Haftamdayım durum halen aynı
Rumer Selinckbyk tuzlu sade çubuk krakerler var ya bana o iyi geliyor açıkçası , bide ayva yemiştim bi gün oda kesmişti iki saat kadar , ılık süt bende bulantı yapıyor belki size iyi gelir , 7+4 üm şuan
Elif9068 Esleminannesiii soda çok tuhaf iyi geliyor sanıyorsun ama düzeltmiyor anlık işe yarıyor gibi sonra devam ediyor her şeyi deniyoruz allah yardım etsin 🙏