Figennn Kızlar var mı yurt dışında yaşayanlar ve türkiyeden kargo ile ürün sipariş veren? Nasıl oluyo, kargo postaneye mi geliyo, kargo ücretleri ne kadar oluyo???
KemalFatosPolat Figennn walla kargo parası çok pahalı oluyo örnek bi Bebek bataniyesi fiyatı 120 TL kargo ücreti 380
KezbanBekciBa Figennn bende almistim biseyler gelmisti, simdi euro zaten yuksek aklimda bebise susler ve elbise alacagim Allahin izniyle
Figennn Elifmena Nerdesin cnm yurtdışında, bebekler için okdr süslü gzl şeyler var ki, tr den sipariş vermek istiyorum😊 Bilen vardır inşallah
MbsN Bende yurt disinda kaliyorum gecen arkadasim bana birseyler gondercekti bebek icin siparis edicemktim ona kargo cok pahaliymis kilosu 50 tl mi ne demisti
Elifmena Figennn ispanyada. İstediğimi anneme sipariş ettirip hepsini toptan buraya yollatmayı düşünüyorum 😃
Aysenurtsr Ben yurtdisinda yasarken, turkiyeden siparis ettigimde direk kargoyla eve gelmisti ama. Ulkeye gore degisir mi bilmiyorum.
Puddingin Benimde kardeşim tatildeyken herşeyi ona getirttim ama şimdi hastane için istediğim seyler var... varsa bildiginiz instagram sayfaları paylaşır mısınız...
Figennn KezbanBekciBa okdr ise uygun postaneye mi geliyo kargolar canim. Acaba siparis ettigimiz sayfa biliyomu kargo ucreti nekdr olur die
KezbanBekciBa Figennn sayfalar biliyor soruyorlar sonra sana fiyatini soyluyor benim eve geliyordu kozmetik urunleri almistim,