tontonhanim Kızlar tüp kapalı olunca hamile kalınabilir mi ve rahim filmi başka neden çekilir? Ben düşük yaşadım dahim filmi çekilecek ?
Mayaslan tontonhanim kalınmaz ancak düşükten sonra yapışıklık olup tüpler kapanabiliyor. Düşükten sonra kapanmış olabilir. Rahim filmiyle 2 dakikada açarlar :)
Aslhn12 İki tanesi birden kapalıysa gebe kalınmaz. Ama siz düşük yapmışsınız demek hamile kalabiliyorsunuz, tüplerle alakalı sorun olduğunu sanmam ne alaka yani anlamadım canım
minipanda Aslhn12 rahim filmi sadece tüplerin acık oldgunu göstermez rahmindeki şekil bozukluğu miyomları falanda gösterir düşükler miyomlardan şekil bozukluğu ndan kaynaklı olablrmi diye sanırım doktor çekmek istemiştir
tontonhanim minipanda aslında neden olduğu belli enfeksiyon ve rahim ağzı yarası bunun tedavisini görüyorum haftaya enfeksiyondan oluşan kist alınacak
sessizizleyici Bir tüpünüzde sorun olabilir diğeriyle hamile kalmıs olabilirsiniz kesinlikle cektirin ilk bebeğimin kalbi durdu kimsede rahim filmi istemedi istenseydi belkide tüp bebek ile hamile kalmaktan baska sansım olacaktı kesinlikle cektirin zarar gelmez
Kubos01 Bir kızım var 3 sene ikinci için uğraştık ama olmadı birçok tedavi olmadı keşke önceden isteselerdi rahim filmi meğer iki tüpümde kapalıymış biri açıldı çekildiğim ay kaldım