Crn_32 Rabiakosee hadi sağsalim gelsin bebişin kolay Doğum olsun inşallah bana da dua et canım 39 haftadayım carşamba gününe kadar kendi sancım gelmese suni vercekler dua ya ihtiyacım var kendi sancım gelsin nişanım gelsin suni almadan dogurayım diye 🙏🏻🌸
Rabiakosee Crn_32 inşAllah canım benim gönlünü ferak tut bende 39+3teyim hiç belirtim yok diye üzülüyodum ama birden geldi inşAllah seninde öyle olur
Fulyay45 Crn_32 aynı durumdayız banada cuma günü suni vereceğim gelmezse o güne kadar dedi keşke kendi sancımızla doğursak ama ne nişan ne su ne sancı hiç bir şey yok sadece toplanıp duruyor kızım geceleri sende var mı bi belirti canım suni sancı dan çok korkuyorum 🤦🏻♀️
Sbl-Brls 40+1 olarak bende böyle şeyler yaşamak istiyorum ya bende de hiç bir belirti yok 😣 Lütfen bana da dua edin doktor müdahalesine gerek kalmadan gelsin kızım 🙏🏻😇 Allah sizi de bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu 🙏🏻☺️
Rabiakosee Ezonam kahverengi pembemsi bir akıntı mukus tıkacıda deniyor doğumun başladığının habercisi