Sude-96 Kızlar çok heyecanlıyım 9 aydır burdayım herşeyi burdan sordum öğrendiğim şey çok oldu yarın biz kızımla kavuşuyoruz hepinizin bir duasını alırım 🤍🤍
FusunF Sude-96 inşallah benimde bu günler gelir son 2 ayım var İnşallah sağsalim kucağına alırsın 🤲🤲🤲doğumunda kolay geçer inşallah şimdiden Allah analı babalı büyütsün 🥰
Sevinc-Berke Sude-96 Sağlıkla hayırlısıyla kavuş minişine insAllah canım 😇 Darısı bana insAllah bi kaç gün sonra 🐣👣❤️
Melos1 Sude-96 kaçta canım sabah 8 de yatışım yapılıcak benimde sezeryan olucam cok heycanlıyım oğluma kavuşacağım için Sağlıkla gelsinler inşAllah🤲
Sude-96 Melos1 yaa aynı gün doğacak bebisler 🤍 6 da yatışım yapılacak 8 de alacaklar inşallah sağlıkla gelsin ikiside 🤍🤍
ElifB08 Sude-96 Çiçek gibi doğumunuz olsun inşallah sağlıkla sıhhatle 🌸 Sıranızı bize devredin bizde doğurak artık 🥲
Sude-96 ElifB08 amin inşallah 🙏🏻🤍 darısı sizlere inşallah tam hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kavuştursun 🙏🏻🤍🤍
Gulceefe-00 Sude-96 sağlıkla kavuşun kızınıza ben bugün akşama doğru 17.30 gibi kavuştum kızıma öyle güzel bir duygu ki şimdi yanımda yatıyor çok güzel kokuyor.😍
yyagmurrsenn Sude-96 canım benimm, sağlıkla al kucağına inşAllah fotoğrafım olmayınca tanımamışsındır belki 🙈 benimde çarşamba olacak bakalım bizi neler bekliyor 🙈❤️
Sude-96 yyagmurrsenn yaaa yağmur sen geldin miii tanımazmıyım seni 🥺🥺🥺 amin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sende mi sezeryan olmaya karar verdinnn yoksun buralarda iyisiniz değil mi
Ozgebhb Sude-96 Sağlıkla gelsin bebeğiniz.. Güzel ve kolay bir doğum yaşarsınız inşallah ağrısız acısız. Güzel haberlerini bekliyoruz.. :)
Sude-96 Ozgebhb amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah hepimize güzel doğular nasip etsin inşallah 🙏🏻🤍
Melos1 Sude-96 benide 10 gibi alıcaklar galiba Amin kuzum Allahın izniyle sağ sağlim girip bebeklerimizle sağ sağlim çıkalım🤲🥰