Lulikli kivirciginannesi google a valiz içi düzenleyici yazarsanız bulabilirsiniz trendyolda falan daha ucuza var. Ben yazın almıştım hani sürekli bulunmuyor migrosta da. Aynı şekilde bile de dönem dönem geliyor aynısı bu görseldekinin https://www.migros.com.tr/bavul-ici-seyahat-organizer-canta-seti-6li-p-2aec3c1
Deniiiza Ebru18 a101e kilit poşet gelmiş büyük boy aktüel ürün olarak. Ben ondan aldim. Her seu tertemiz ve duzenli oldu
blueberyy00 Ebru18 kilitli poşetler a101 felan geliyor ara ara fermuarlı olanlarından gelecekmiş bu hafta ondan almayı düşünüyorum ben büyük boy
FatmaTemiz FusunF bende bunlardan aldım çok güzel geldi hazırladık bile herşeyini ve bunları sonrasında anne çantasında da kullanabiliriz düzenli durur
FusunF FatmaTemiz aynen hem düzenli duruyor hemde istediğini buluyorsun bende alayım ozaman hemen başlıcam bu ayda çantamı hazırlamaya sağlıkla gelsinler inşallah 😍🥰
HollyMolly kivirciginannesi yok sanırım benimkiler 5 lt. Ama boy boy alınabilir. Cünkü ben biberon emzik vs icin de ufak olanlardan almıştım iyi oldu.
Glbyz61 Ebru18 6 li valiz düzenleyici al onlar çok kullanışlı trendyolda var birde şu ıvır zıvır satan yerlerde de oluyor ben dün aldım poşet olmaz
sumeyyearas Ben hiç ihtiyac duymadım ona .valizde benimkiler Bi bölümde onunkiler Bi bölümde. Bir de hemşireye verilecek hastane çıkışını battaniyesinin içine koydum her şeyini o da belli gayet .
Ahuaysgl Babyontheway çok teşekkür ederim.. amin cümlemizin yavruları sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏🙏