Kızlar benim 2 ci gebeliğim oğlum var 4 buçuk yaşında şimdi bir kızım olucak nasipse. Fakat oğlumda muane diye gidip doğuma aldı doktor. Hani kurbanlık koyun gibi oluyorsunuz pırsak sessiz. İşte damar açıyorlar ameliyat haneye götürüyorlar. Böyle pek birşey anlamıyorsunuz. Şimdi nasipse gene aynı hastanede ama farklı doktor da doğum yapacağım doktorum Almanya’ya taşınmiş çünki benim korkularım başladı 🤦🏻♀️ Oğlumda odaya çıkana kadar bir karın ağrısı oldu bu olabilen birşey tabi her ameliyat sonrası oda da serum ağı kesici ekleyince kesiliyor bu sefer de ayılmam uzun sürdü 45 dk gözümü açıyorum hop bayılıyordum. Sonra kendime gelmek üzereyken sonda mı çıkarmaya geldi hemşire ve sonra çıkartırken resmen saniyelik bir acı yaşadım. Ama saniyelik hemen geçiyor tam böyle bitti derken karnıma bir bastırdı aman allahım foş etti meğer ameliyat sonrası kanama olmadığı için bastırırlarmiş. Sonra o gece 2 kez daha bu işlemi yaptılar cok acıdı ee ameliyatlısın dikişlerin açıyor. Sonra daha yapmadılar. Şimdi 8 gün sonra doğum yapıcam genel bayılmalı ve gene bunları bana yaparlarmi korkusu özellikle karna bastırma olayından cok korkuyorum 😞 aslında korkmam ben böyle şeylerden ama ne oldu bana ya bir korku geldi içime birde sabah yatış yapıcam 8 buçukta ameliyat haneye alcaklar sabah sabah ameliyat filan ne bilim psikolojim bozuldu 😂 Sonra kızıma kavuşcam diyorum bir anda deli gücü geliyor diyorum çekerim hepsini acıları ne bunlar filan ay bilmiyorum. Ne edecem ben buraya kadar okuduysanız hakkınızı helal edin😂