defnelobe kızlar aşırı ağrım var. Afedersiniz sanki bebeğin ayağı genitalimden çıkıcak. Aynı durumda olan varmı? 🥺
Arfe defnelobe aynen bende dıyorum vajınamın kemıgı agrıyoo cocuk sankı ell atıyor oraya tüm agrı orda 38 haftalıgız
beyah defnelobe arada oluyor banada canım 38+3teyiz artık gelmesi lazım tabi düzenli sancıların olursa ihmal etme doktoruna sor
Meriiih Ben 34+5 haftalık gebeyim. Az önce yazdım hatta ben de buraya. Benim de ağrım var kasıklarımda ama yaygın bir ağrı kasılma gibi değil belime de vuruyor gibi sanki. Sizce yalancı ağrı mı bunlar ayırt edemiyorum 🙇🏻♀️🙇🏻♀️
Liyuzamom Meriiih sabaha karşı bende adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım hemde kalça kemiğimde ağrı vardı çok kötüydü 33+4 bu arada
aylul0 defnelobe bebek ayağı ile tekme atıyor olabilir ama ağrınız çoksa ve sürekli ise bir doktora görünün riske atmayın
Meriiih Miranmiray geçti canım çok teşekkür ederim gazdı galiba. Ama normalde devam eden sırt ve kaburga ağrım var o da birkaç gündür arttı o geçmiyor yarın kontrolde soracağım