Linasmommy Kızlar ben 12. Haftam da ikili tarama testi yaptırdım temiz çıktı üçlü ve dörtlüyü yapmama gerek var mı sizce ?
IlaydaOrhanKopuz Linasmommy benim de ikili testim temiz çıkınca doktor üçlü ve dörtlüye gerek duymadı.nasipse haftaya detaylı ultrasonumuz var 🙏🏻
Kadze Linasmommy biz 4lüyüde yaptırdık 2liden anra cogu doktor istemiyor doktorun isterse yaptırırsın
Linasmommy Hatunnn benim Adana da gittiğim doktorum vardı bir hafta oldu eşimin mesleğinden dolayı şırnağa geldik özel hastane yok devlete çok geç randevu veriliyormuş ben de yapamayacam galiba 😔
ZeynepEdaa Bende ikili testi yaptirdim üçlü testile doktorum gerek yok dedi onun yerine Ayrintili ultrasonun olması gerektiğini söyledi eylülde Ayrintili ultrason olacak inşallah
tgcaty Linasmommy evet üçlü şaşırtıyor dyrlar bazılrında riskli ckıyormus ama risk olmadıgı halde bosuna can sıkıntısı. 20 hafta civarı detaylı ultrason var canm ona mutlaka girrersin ztn hersey cıkıyor o daha iyi
ZeynepEdaa Linasmommy 17 - 23 haftalar arasında dedi doktorun 4 eylülde 22 haftalik olucam o zan önerdi doktorumuz su anda 18 haftaligim canim
Linasmommy Bebeka aslInda ben yaptırırım diyordum ama buraya gelince doktor da olmayınca kalcak sizler de rahatlattınız biraz sağolun 🙏😊
Linasmommy ZeynepEdaa ya ben şuan 15+3 haftalığım geçen hafta Adana da gittim kontrole şimdi burda kaçıncı Haftam da gitcem gidince direk detaylı ultrasona alır mı beni napacağımı bilmiyorum ya insanın yabancı memlekette olması ne kadar zormuş meğer 😔
tgcaty Linasmommy canm bnce ya hastaneyi ara sor yada muayenen yakınsa doktora danış kimi doktor kendi yapmıyor detaylı için başka yere yönlendiriyorlar. Adana da hangi doktora gdyrdun bende adanayım algomed gdyorum haftaya dogumum var bgn inş
ZeynepEdaa Linasmommy devlete mi gidiyorsun canim bi doktoruna konusman gerekir onu bilemiyorum benim doktorum bu şekilde yönlendirdi.perinatoloji uzmani bakacak detaylı ultrasona kadim doğum doktorum değil herkesin farklı oluyor
ZekiyeDemirhanzer Ben ikili tarama testi yaptırdım sorun çıkmadı üçlü tarama yapmadı dr ama dörtlü yaptı trisomi 18 diye bir DNA bozukluğu varmış 272de 1 ihtimal çıktı şuan onun İÇİN uğraşıyoruz petinalog dan randevu aldım daha detaylı bakıcaklar
Linasmommy ZekiyeDemirhanzer ben de böyle şeyler olmasından korkuyorum işte en azından erkenden önlem alınmış oluyor
ZekiyeDemirhanzer Linasmommy evet ama boş yere evham bence. Fetal DNA testi diye bir test var 2.500₺ %99 sonuç garantili. ikili sorunsuzsa hiç üçlü dörtlü yaptırmamak lazım
Linasmommy ZekiyeDemirhanzer aynen ya hamileliğimin tadını çıkarmak varken neden strese gireyim ki ikilinin sonucu doktorum 10 gün sonra aradı söyledi o 10 gün içinde ben neler yaşadım onu düşündükçe de zaten yapasım gelmiyor evet evet yapmayacam
Linasmommy tgcaty Ortadoğu’ya gidiyordum canım ben en iyisi bugünden randevu alayım ne zamana verirse artık detaylı için de Cizre’ye gidcem büyük ihtimalle