Eliza22gzm Sakyol12 24 haftalıkken yaşadım erken doğum riskim oldu hem progestan kullandım hemde 3 gün ara ile 2 iğne vuruldum 2 hafta yatak istirahatinden sonra toparladım
Sakyol12 Tugcesevimli daha öncede olmuştu uyuşmazlık iğnesi yapıldı covitim bitti bugün ve durduk yere lekelenme oldu
Brrn34 Sakyol12 Sakyol12 Kanaman varsa corasprini kesmelisin doktorun söylemesi lazımdı. Bende dışarıdan yok ama ultrasonda içeride kanama olduğunu söyleyip corosprini kes demişti kanama bitene kadar.
mucizegebelik6 Sakyol12 kanaman varsa kesmelisin doktorun söylemiştir belki. Benim de 6. Haftada lekelenme başladı kestik genelde hep bıraktırıyorlar bilgin olsun.
Sakyol12 Brrn34 acil doktoruydu çok ilgili değiller bugün kendi doktoruma gideceğim umarım bi problem yoktur covitim bittiği gibi kanamam oldu çok endişeliyim 😔
Brrn34 mucizegebelik6 ilk gittiğimde gördü 5+6 suan 15+2 içeride biraz küçülmüş dedi . Dışarıdan hiç kanama olmadı. Progestan verdi bir kuruluşla dün şişiriyoe beni kendim devam etmedim . Doktorum kullanıyorum biliyor
mucizegebelik6 Brrn34 bende 20 haftalık olduk aksine doktorum kes dedi ben fitil olarak gunde bi devam ediyorum bakalım hayırlısı inşallah
Eliza22gzm Sakyol12 bende bebeğim aşağıya inmişti eşindede kanama vardı fakat sizde öyle bi durum yoksa sebebini açıkladı mı doktorunuz 🤷🏻♀️
Sakyol12 Eliza22gzm hayır herhangi bir şey söylemedi zaten gece acile gittim kendi doktoruma bugün gideceğim maalesefki acil doktorları çok ilgili değiller ,, belde ve karında ağrıda var
Eliza22gzm Sakyol12 stres yapmayın iyi düşünün inşallah hiçbirşey yoktur kanama alanı olsa bile ilaç ve istirahat ile toparlıyor bu sorunu 2 kere yaşadım şimdi şükür 34 hatalık olduk inşallah sağlıklı haberler alırsınız🙏🏼
Sakyol12 Eliza22gzm çok teşekküt ederim süzede çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip oldun 🙏🏻