31Ay-gl Ben magnezyum kullanıyorum 35 hafta oldum hale kullanıyorum siz bıraktınızmı bırakayımmı diye düşünüyorum sizce
kuzeymomsss 31Ay-gl bana doktorum 16 haftalıkken verdi 17. Haftamda kullanmaya başladım. Kuzenim ile aynı doktora gidiyoruz ona da vermişti 1 ay sonra doğumu var ve hala kullanıyor
Arashsn 31Ay-gl 21 haftalığım.su an sadece demir ve b12 başladı doktorum su an magnezyum yazmıyorum ilaç yüklemesi yapmayalım değerlerin yükselsin sonrada. Magnezyum baslayalim.dedi
31Ay-gl kuzeymomsss acaba neden bukadar uzun süre kullanmak gerekiyor her gittigimde sormayı unutuyorum doktoruma😂😂😂
31Ay-gl evlatkokusu0806 kasılmaları önlüyor eklem agrılarına çok iyi eksikligi tamamlıyormuş erken dogum riskin varsa düzeliyor diye duydum
evlatkokusu0806 31Ay-gl benm suya atılan var çok ağrılar çektim 22den beri bel sırt kemik batmaları bugünde kalça kemiklerim batıyor ama sonradan düzeldiği için bir sıkıntı görmedi doktor bazen ağlıyordum hatta bu aralar hafifledi
Esolin Bende kasık ağrılarım geçmediği için 14. Haftamda falan kullanamaya başlamıştım , 36. Haftada bıraktırdı doktorum , sancı gelmesini engelliyor demişti bana
kuzeymomsss 31Ay-gl canım benim ağrılarım oluyordu sanki kollarımı bacaklarımı biri çimdirmiş ya vurdurmuş gibi o yüzden vermişti
Yeniannee25 Kullanmaya devam edin çünkü eklem ağrılarınıza kas spazmlarına vs iyi geliyor :) sırtım ve kaburgalarım şiddetli ağrıyordu kullanmaya başladığımdan beri geçti şükür 😅
31Ay-gl Yeniannee25 haklısın bendede kasık agrısı oluyordu kız bende yıldım ilac içmekten bunu bari önemsizse cıkarayım dedim hayatımdan😂😂
31Ay-gl Yeniannee25 haklısın bendede kasık agrısı oluyordu kız bende yıldım ilac içmekten bunu bari önemsizse cıkarayım dedim hayatımdan😂😂
31Ay-gl evlatkokusu0806 Allah şifa versin canım benim ilk baslarda bendede bacak agrısı kol agrısı falan oluyordu baya kötü
Yagmurdgdgn13 31Ay-gl özeldeki doktorum kramplarım olduğu için yazmıştı kullanıyordum. Devletteki doktorum çok sık sık kullanma krampların çok çok oluyorsa kullan dedi hemen bıraktım kullanmadım
31Ay-gl Yagmurdgdgn13 çok şükür şimdi hiç agrımıyor idrar yolları enfeksiyonum vardı onun yüzünden agrıyordu oda dedigin gibi kullandım geçti ama artık son aylardayım kullanasım gelmiyor😊
Fnen 31Ay-gl ben 24. Haftamdayım 14. Haftamdam beri kullanıyorum kullanmadığım zaman ağrılarım oluyor hemen özellikle dişlerimde. Hiç bırakmayı düşünmüyorum valla 😂