Esmayllmz_ 6gunlük anneyim ve göğüslerim aşırı yara oldu bebegımı emziremedım en son fito krem sürmeye başladım 1gece bebegımı emziremedim sütü mü sagdım ve mama verdım bugun bitsnesi iyi gibi duruyordu ve bi göğsümle tekrar emzirmeye başladım canım yansa da bebegıme dayanamıyorum aç kalmasından korkuyorum dıger göğsüm hala yara oyuzden tek göğsümle emziriyorum digerı ıyılesene kadar ve mama veriyorum fito krem kullanıyorum sizin önerileriniz varmı hızlı bi şekilde iyileştirmek için ? 🤗
alyaninannesi2 Esmayllmz_ doğumdan hemen sonra krem başlasaydınız keşke. Bir bilgim yok üste kalsın 🌸
seddkilic05 Esmayllmz_ ayva jeli demişlerdi bana ben daha doğum yapmadım ama şimdiden ucu yarıldı ve çok acı ayva jeli yapıp koydum dolaba yarın süreceğiz inşallah forumdaki kızlar söylemişti deneyin isterseniz
Yagmurdgdgn13 Esmayllmz_ lansinohun mor kremi çok iyi. Benimde çok kötüydü kaynanam gazlı bezle karbonatlı suyla göğsümü siliyordu. Hemen toparladı. Ama bu işlemi yaparken hijyene önem verin eldiven kullanın
Esmayllmz_ Yagmurdgdgn13 karbonatlı duyu alyaninannesi2 doğuma 1hafta kala lansinoh kremi kullanmaya başladım doğumdan sonra da kullandım ama bi faydası yoktu bıraktım fito kreme başladım canım o daha iyi geldi
Asicim Kesin çözüm olarak tavsiye edeyim karbonatlı suyla her emzirmeden sonra silin ve buzdolabı poşeti yada streç sarın devamlı nemli kalsın günden güne geçer inşallah 🌺
Esmayllmz_ Asicim suan krem sürüp streçe sardım bugun başladım bende buna inşallah en kısa zamanda iyileşir
alyaninannesi2 Esmayllmz_ hadi ya bende 1 haftadır krem kullanıyorum yarın doğumum var inş sizinle aynı sorunu yaşamam 😬
Rabiaseher Esmayllmz_ canim ben okdar cok krem denedim ki fayda etmedi 1 tane yumurtanin sadece beyazini ayirip iyice çırp göğsune sur bebegini emzircegin zaman sil yada yika sonra tekrar sür 1 gumde geciriyo benim oyle oldu ve cok kotu yara olmuatu
bukusum Esmayllmz_ canim silikon gogus ucu alip emzirmeni oneririm. Emzirmeyi birakma temelli birakir bebegin ve matsis olursun
Ruyaaemre Doğum dan 1 hafta önce tahin yağını göğüs ucuna sürüp poşet ile kapatarak hava almasını engelledim , doğum sonrası her gün belli saat aralıkları ile uyguladım ve hiç yara olmadı. inşallah başka annelerde bu süreci yara sorunu yaşamadan atlatır 🙏
_rabia2109 Esmayllmz_ valla benimde çok oldu canım krem aldım hiç fayda etmedi en iyisi hakiki zeytinyağı derim yumuşatıyor ve baya geçiriyor