hazal96 Merhabaa ben 7+5 hamileyim bugun cinsel ilişki sonrası kahverengi pihti şeklinde azicik kanamam oldu sonrasında pembemsi bi akinti geldi çok az şekilde. Ama çok korkup acile gittik. Bebegimin kalbi atiyodu çok şükür. Kesenin dışında kan pihtisi var az bisey yatıp dinlenceksin bir süre iliski ev işi vs uzak durcaksin dedi. Progestan fitil verdi ilk 10 gün sabah akşam yapacaksın sonrasında günde bir kere dedi. Kullananlar var mı aranızda kızlar baya korktum çok ağladım Allah bir daha yasatmasin😔
seon90 hazal96 canm çok geçmiş olsun.bende yaşadım ama korkma canm ilişkiden kaynaklı olmuştur.dikkatli ol canm ilişki ilk üç ay girmemeye çalışın canm.progestan kullamıyorsan bebişte iyise korkmana gerek yok canm.progestan yukarı cıkartıcaktır.
MslAknn hazal96 benımde bıldıgın kanamam olmustu canım ıgne vuruldum yattım hep doktor sıkıntı yok artk gectı dedı ılıskıye gordık yıne kanamam olmustu cok korkutcydu ama suan 3 yasında kızım cok sukur 🥰
gokcekutay Geçmiş olsun🙏🏻 İlk 12 hafta günde 3 kez kullandım ara ara kanamalarım oluyordu. Kendini yorma, dinlen, hatta yapabiliyorsan hep yat🙏🏻