KonuMankeni ben gebelik düşünmeye başlayınca yaptırmıştım. Poliçe bir yıllık oluyor.bir çok sigorta şirketi hamilelik için 6 ay -12 ay beklemelisiniz falan diyor. Ama Anadolu sigorta için sigortayı yaptırırken hamile olmamanız gerekiyor. Sigorta başladıktan sonra bir adet görmeniz gerekiyor. Ben adetime bir-iki hafta kala yaptırmıştım sigortayı. Yaş, kilo, eğitim durumu, bulunduğunuz şehir falan sanırım sigortanın fiyatını değiştiriyor, çünkü bunları sormuşlardı 😅Ben geçen sene nisanda 2900’e yaptırmıştım. 10 muayene hakkı, testler(ama bazı özel testleri karşılamıyormuş) ve doğumu kapsıyor. Şu ana kadarki Kan testlerimi karşıladı. Yatışlı olan işlemler sınırsız. Ki ben kullandım bir gece hastanede kaldım sigortam olmasaydı 1200 lira ödeme yapmamız gerekecekti. Orada iyi ki sigorta yaptırmışım dedim😌 sadece tek sorun sigortayı başlattıktan 3 ay içinde hamile kalmalısınız ki sigorta sürecinde dogumunuzu gerçekleştirebilin. Benim öyle olmadı. İlerde sigortamı yenilemem gerekecek. Ama doğumlar olmuş 5 bin lira zaten. O nedenle bana poliçemi yenilesem de yine de çok mantıklı geliyor. Çevreme de öneriyorum her zaman😌