Melosunannesi linamom valla vikis olmasa bende çok kötüyüm zararlı olduğunu bildiğim halde 2 kutu vikis bitirdim yoksa uyuyamiyorum
evlatkokusu0806 linamom sağ tarafa yatınca burun tıkanıklığı oluyormuş sola yatmayı dene eğer öyle yatmıyorsan
durusmom22 linamom 1 haftadir aynı durumdayım burnum tamamen tıkalı,doktor soguk buhar makinesi önerdi. Ve ilaçlarım iğnelerim hariç her gün en az 3 defa Sinüs Rinse Kit ile yıkama yapıyorum , eczanelerde bulabilirsin
Drn34 Burun ameliyatımdan sonra doktorum bana sinüs kit kullan demişti. İnternetten bi bak istersen kullanımına. Bir sene geçti ben hala kullanıyorum grip olduğumda bile. Onu yapamazsanız deniz suyu sprey kullanın rahatlatır
linamom evlatkokusu0806 her iki tarafta da aynı ayaktayken bile tıkalı ne yapsam açılmıyor okyanus suyu hiç bseyin faydası yok 🥺 şimdi eşim viks alıcak bakalm inşallah iyi gelir eczası zararı olmaz dedi
Crnnn7 linamom hamileliğimin en başından başladı hep tıkalıydı burnum hormonlardanmış ve asla geçmiyordu ağlıyordumm 26 haftalığım yeni yeni düzelmeye başladı her şeyi denedim hiçbir şey işe yaramadı 🤦🏻♀️
linamom Crnnn7 ben de hem hamilelik ten tıkalıydı hmde grip oldum tamamen kapandı çok kötüyüm napıcam bilmiyorum
Nilsuuu linamom ben sterimar kullanıyorum burun spreyi okyanus suyu hamileler için de uygun beni baya rahatlatıyor açıyor burnumu tavsiye ederim doğal bir şey viksten iyi bence