Clementinee En son 26. Haftamda gittim 5 kg almıştım toplam şuan 29. Haftamdayım hala aynı kilomdayım 🤷🏻♀️ Normalmi ya 30. Haftamda randevum var
Handan_65 Clementinee Bende öyle ahaha aynı haftada gidiyoruz hatta benım bebiş 3 hafta önden gidiyordu 1aydır dıyetteyım carsamba randevum olacak dört gözle bekliyorum hamılelıkte buyana 5 kilo almıştım
Sude-96 Clementinee normal olabilir belki sen veriyorsundur o alıyordur yani ki öyledir başka türlü olmaz heralde 🙈
Clementinee Handan_65 canım diyet neden yapıyorsun doktormu söyledi 😅 e bu bebiş kiloları neden yansımıyo tartıya 🤷🏻♀️
Elif3721 Handan_65 önden gitmesinin sebebi neden şekeriniz mi var benimde önden gidiyor kafaya takıyorum baya
Handan_65 Clementinee 3haftq önden gidiyor ya ekmek pilav makarna yasaklamıştı bide meyveden abartmadan yiyecek mişim
Tomriskose Ben de 29 hafta 12 kg aldım bundan sonra daha mı çok oluyor kilo alımı 3.tremester de yani bilen var mı ?
Clementinee FusunF acaba bu haftalarda dahamı az kilo alınıyor anlamadım ki böyle olunca insan korkuyor bebek kilo almadımı diye 🤷🏻♀️
Handan_65 Elif3721 Şekerimde yok son 1 aydır diyetteyim gerci son 1 hafta dikkat etmiyorum ama carsamba randevum var ne diyecek cok merak ediyorum
Clementinee AnnelikHayali bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Ama üzerinden 3 hafta geçti benim kilo aynı çıkıyor