Nazan2 Merhaba! Arkadaşlar doktorum kan hapı verdi içmek şart mı? Hap içemiyorum çünkü daha çok midemi bulandırıyor. İçelmese bir sıkıntı olur mu?
Buketali Nazan2 bence bunu doktorunuzla konuşun ihtiyaç duyup vermiştir muhtemelen belki ilacı değiştirir bişey yapar ben 34 haftalık oldum hala kullanmaya devam
Oyakubra Nazan2 son aylarında sıkıntı yaşarsın benim kanım 9.5 çıktı bulantım var die vermedi geçince mutlaka içmelisin yoksa doğum tehlikeli olur dedi yarın çağırdı başlatacak kan hapına ayrıca b12 ,demir falanda mecbur içiyorum ihmal etme derim
Obsesifk Nazan2 evet şart doktorunuza danışın içilenleri var sıvı ondan versin ben şuan öyle kullanıyorum
Buse_ Nazan2 minik şişelerde olan var tadı karamelli gibi ondan için bence ben içmeyince başım ağrıyor halsiz oluyorum
Pamusekerannesi Merhaba. Ben ilk başlarda içmedim şimdi kan alma düzeyine gelmişim. 36 haftaliğım. Ama demirim kanım sınırın altında ve doktorum doğumda benim için büyük bir risk olduğunu kan kaybı yazdığım takdirde kan ilave edecebileceklerini söyledi. Bence ihmal etmeyin.
karahanzynep Nazan2 alternatif varmi blmiyorum ama sart demisti doktor zaten doguma kdr kan kaybediyormusuz
Ayseguldnzmstk Nazan2 Kesinlikle içmeniz gerekiyor. Ben günde bir tane kullanıyordum ona rağmen kan değerim düşmüştü ve düzelene kadar ikiye çıkarmıştı hala devam ediyorum kullanmaya 35+4 günlüğüz. Gece yatmadan içerseniz mide bulantısı yapmayabilir doktorum bana öyle önermişti mide bulantısı olmaması için
Seda_Kptn Nazan2 bak benim kansızlığım var senelerdir hep ilaç kullandım ilacı bıraktığımda kan değerlerim yine düşüyodu şimdi hamileliğimde de kullanıyorum ama hala değerlerimin düşük olduğunu söylüyor doktorum kullanmak şart bende hap içemiyordum ama mecburuz kendimiz ve bebeğimizin sağlığı için
Neroizm Nazan2 bebeginiz icin icmelisiniz. Ozellikle son aylarinizda anemiye sebebiyet verecek kadar kansizlik yasanabiliyor. Aksatmamaniz lazim.
Hatice44 Nazan2 ben hap içemediğim için içmedim hiç 35 haftalığım şuan yüzüm bembeyaz 1 aydır 2 kere olmak üzere damar yoluyla kan veriyorlar. Şimdiki aklım olsa hep içerdim 5 e bölerdim yine içerdim . Ne olur aksatma 🙏🏻
Rasev Hatice44 sanmam canim simdi bakarsan herkesin kan azligi sikayeti var ben 3aylikken dr yazmisdi kullandim 54%di kanim şimdi 6ayi bitirip gittim kanim 48%e inmisdi