Meral96 Adetten 2-3 gun once ve ya bir ayda iki kez yumurtlama olur mu kizlar? Bu sekilde olup hamile kalan var mi
makbule17 Meral96 eğer adetiniz düzenli değil ise adetten 2 3 gün önce yumurtlama olması normal hatta adetine 1 gün kalıp yumurtlaması olanlar bile var
Selinimsi Meral96 Ben adetime 10 gün kala gerçekleşen ilişkide hamile kaldım canım kaza oldu hatta takvime baktım hemen hamile kalma şansı çok düşük yazıyordu
incimercan Meral96 arkadaşım anlatmıştı, birinin çocuğu olmuyomuş, deniyorlarmış yumurtlama zamanına göre. Sonra kadın adetten 3 gün önce yumurtladıpını öğrenmiş, öyle gebe kalmış.
funnymummy Son güne kadar böyle bir olasılık var tabi bu şekilde hamile kalanlar varmış yazanlar vardı daha önce
Meral96 incimercan bilmem ki canim suan beklemedeyim. 15 araliga kadar beklicem. Olmazsa yine test yaparim🤷🏻♀️ Hafif adet agrilarim var bekledigim adet tarihinden 3gun geciyor. Gecen ay dongum 30 gun olmustu. Ve ondan once yumurtlama tarihimi biliyordum tam ondan 14 gun sonra adet oldum. Ama simdi yine tahmini biliyorum ustunden 16-17 gun geciyor olmadim. O kafami karistiyor. Hamile kaldiysam iki kez mi yumurtladim acaba 😃😃
_Lavinya Merhaba. Ben şu an 8+1 haftalık hamileyim. Hamileliğimin üstüne adet görmüşüm. Adet döneminden bir ya da iki gün öncesi döllenme başlamış. Bu arada hiç bir zaman düzenli adet görmedim.