Kbra061888 Kızlar merhaba benim dün 37+2 de nişanım geldi daha sonra hafif hafif sancılarım oldu doktoruma yazdım ve hemen hastaneye gittik 3 cm açılmam vardı ama ben normal doğumdan çok korktuğum için en başından beri sezeryan istemiştim gece 00.30 da sezeryana alındım 00.40 da oğlum doğdu çok şükür kızlar iğneden hiç korkmayın benim sondan uyuşturukduktan sonra takıldı çıkartırken de inanın hiç acımadı biraz ağrılarınız oluyor kızlar ama inanın hepsi geçiyor ilk kalkış biraz zor ama bol bol yürüyün inanın çok çabuk toparlıyorsunuz Allah herkese evladını hayırla kucağına almayı nasip etsin sorularınız olursa seve seve cevaplarım 🥰
Tugba_k5 Kbra061888 Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. 🙏🏻 geçmiş olsun. Ağrınız var mı nasılsınız 😊
Kbra061888 Tugba_k5 amin çok teşekkür ederim kuzum biraz ağrılarım oluyor ama çok şükür dayanılmayacak gibi değil bol bol yürüyüş yapmalısınız
Ezonam Hayırlı olsun öncelikşe çok güzel doğum olmuş 20 sinde de benim doğumum var inşallah benimde güzrl geçer 🙏 nişan gelmesini nasıl anlasınız onu sorucam öncelikle
Kbra061888 Ezonam canım benim kanamam oldu pembemsi koyu kıvamlı ama hiç sancım yoktu doktoruma haber verip hastaneye gittim son zamanlarda her sancınızı lekenmenizi dikkate alın canım
gulsonmez27 Ben de sezeryan düşünüyorum ama bir yanım epidural diyor..Kararsızım yani..Anestezinin etkisi geçmeye başlayınca kesi yerinde ağrı sızı hissettiniz mi..15 gün yanma hisseden,gaz ağrısından duramayan çok duydum korkuyorum açıkcası
Kbra061888 gulsonmez27 evet tabi uyuşukluk gidince ağrınız oluyor ağrı kesiciyi hemen yapmıyorlar bi kaç saat sonra yavaş yavaş veriyorlar ama bol bol yürüyün hiç korkmayın hepsi geçiyor inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur ☺️