Babies16 ozgeege benim kuzenimjnnesinde vardi ameliyat oldu 2 yil yine olmadi.kuzende rahim filmi cektrdi.rahim filminde kanallar aciliyor hamilelik sansi artyor. O ay hamile kaldi. Yani erkek amleiyat olsada hamilelik olusmadiysa rahim filmi fayda edebiliyor
ozgeege Babies16 bende bi gidicem kadın Doğuma canım hayırlısı bakalım Allah’tan inşallah umarım en kısa zaman da olur bizimde isteyen herkese versin Rabbim
Nazanypc ozgeege 😂 Ahmet maranki hazirlamis tarifi sperm arttirici macun yazarsan cikar canim😊 malzsmeler pek istah acici degil ama etkili 😂 hepsini aktardan bulabilirsin
ozgeege CerenErenAnkarali maşallaaah size 🌸 ameliyat oldu mu eşiniz canım aslında cesaret edemiyoruz ameliyat olmasına
ozgeege Berdemal evet canım onlar bana da bir umut oldu yarın başka doktora daha görünecek ptesi de sperm testi verecek bakalım sonuçlar ne gösterecek
ozgeege Fasulyeemm ne güzel anlatmışsın hatta başlangıçlarımız bire bir aynı seninle :) aynen bende bi görüncem kadın doğuma herşeyin hayırlısı bakalım inşallah olur bizim de canım
Babies16 ozgeege hsg yi esinin degerleri duzelince cektir cektrceksen.llk aylar gebelik sansi artyor o donemlere denk gelir
Neroizm ozgeege ben varim. Boyutuna gore cinselligi etkileme orani degisiyor. Ameliyat edilecek kadar buyuk bir sikinti yok dedi doktor zaten de 3 ay sonra hamile kaldim. Engel olmadi.
ozgeege Neroizm doktor görür görmez varikosel demiş usg ve sperm testi istedi usg de 3.6 mm yazıyor ama özel hastane diye de güvenemedik bi muayene için bile dünya para aldılar yarın da devlet hastanesine bi gözükecek bakalım o ne der keşke ilaçla tedavi olabilse 🙏🏼🙏🏼
Neroizm ozgeege benim esimde cikanin olcusunu keske bilsem yardimci olurdum o zaman ama bilmiyorum maalesef. Ameliyat filan dedi mi?
ozgeege Neroizm direkt ameliyat olman gerekir ameliyat sonrası çocuk sahibi olmanız yüzde yüz filan demiş
busra4161 ozgeege benim esimde var suan hala ameliyat falan olmadı 2buck sene cocugumz olmadı ameliyatı hep erteledi tam ameliyat olmaya karar verdi 1hafta sonra ögrendikki minik mucizemize 1,5 aylık hamileymişim. suan 19haftalk hamileyim
ozgeege busra4161 maşallah ne güzel inşallah bizde böyle diyebiliriz çünkü ameliyat kararını vermek de zor bi karar bence
TlinGnenmis Bnm eşim olmuş ast subay okuluna gireceği sırada öğrenmişler hemen olmuş ameliyat ama sperm sayısı falan baya düşükmüş ameliyat tan sonrada çocuk zor demiş doktorlar bile bile evlendik biz 3 yıl çocuk olmadı 3 yıl sonra denedik 6 ay gecti ben ümidimi kaybetmiştim artık can oğlum geldi bize sonra 8 ay gecti kızıma hamile kaldım Pazartesi doğacak inşallah 😊
ozgeege TlinGnenmis ne güzel bi hikaye bu böyle ☺️ Maşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼 Allah ol dedi mi oluyor işte
ebru_ecrin_demir ozgeege Benim eşim varikosel ameliyatı oldu bende pko hastasıyım tüp bebekle bir kızım var 7 yaşında şuanda 14 haftalık hamileyim ve normal yolla kaldım
ozgeege ebru_ecrin_demir Ya maşallah Rabbim işte ol deyince oluyor sizlerede nasip etmiş ne güzel Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
tomurcukannesi Benm eşimde var ama bizm ilk denememizde oldu bebeğimz yani ben korunmayı bıraktım hemen oldu. 32 haftalğım şuan☺️
ozgeege tomurcukannesi Maşallah sizinki büyük şans :) bizim de ikinci denememiz ama aslında geçen ayı pek fazla saymıyorum çünkü yumurtlama günleri olayını pek çözememiştim bu ay tam anlamıyla denedik oda olmadı evleneli iki sene oldu eşim de direk hastaneye gidince böyle bir şey çıktı bakalım hakkımızda hayırlısı canım
ebru_ecrin_demir Merrcimek malesef bende pko oldugu için ameliyat sonrası hamile kaldım ama düşüklerim oldu kızıma evliliğimin 7 yılında hamile kaldım tüp bebekle