ozgeege merhaba ozge. Bende 2.5 yillik evliyim, o sure zarfinda korunduk sonra cocuk yapmaya karar verdik denedik 2 ay ama olmadi.hatta yumurtlama gunlerini cok iyi takip ettik ona gore yaptik herseyi ama olmadi. Sonra kostur kostur spermiyogram testi uroloji doktoru derken esimin varikosel baslangici oldugunu ogrendik. Doktor hamile kalmaya engel degil ama en az 6 ay denemeniz lazim zaten 2 ay deneme cok az hic probleminiz olmasa bile 2 ayda basari elde edemeyebilirsiniz demisti. Neyse dedim sonra ben bi kadin doguma gidip kendimi muayne ettiriyim ordaki doktorda ayni seyi soyledi kist vs. yok 2 ay kisa sure dedi. Sonra bana hamile kalmayi kolaylastiran yumurtlamayi duzenli ve kaliteli hale getiren İNOFOLİC MYİNOZİTOL adinda bi vitamin verdi onu kullandigim ay hamile kaldim. Yani varikosel sansi azaltiyor ama imkansiz hale getirmiyor yine sperm oluyor hizli oluyor ama sansladi dusuk oluyor. Yani umudunu kaybetme kadin doguma gorun sende. Esinde varikosel olsun Allahin izniyle alirsiniz bebeginizi kucaginiza.