Seydanuurr4 Kızlar göğüs ucum fena halde büyüdü dikleşti yani belirtimidir? Birde göğüslerim acıyor sanki bastırınca büydü gibi
Melos580 Seydanuurr4 bende aynı durumdayım canım aşılama oldum bu ay 7 gün oluyor 6 gündür üstüne bile uyuyunca uyutmuyor
Zeyna27 Seydanuurr4 canım dikleşmesi benim için en farklı belirtiydi neden böyle diye sorup duruyordum kendime mercimeğim varmış o yüzden ağrısı ise günün geçince daha hissetmeye başlıyorsun öncesinde az az oluyor ağrı kuzum
Seydanuurr4 Melos580 sol göğsüm çok öyle oluyor ya sol kaşığımla belim böylr bi ağrılık var gibi bugün bir defa da rahmimde batma oldu
aynam Zeyna27 dikleşme derken baya öyle bir kaç gün mü sürdü acaba benimde sabah oldu ama sonra geçti ondan merak ettim
Mom545441 Seydanuurr4 sizde gebelik var mı ya da bata kaç gün var benimde sadece sol göğüste ağrı var
Zeyna27 aynam hayır ara ara olmuştu dediğin gibi bi bakıyorum var bi bakıyorum yok ama görüyordum yani
Zeyna27 Seydanuurr4 biri diğerinden farklı oluyor gün geçtikçe daha çok belli oluyor hatta 7+3 deyim ben bakıyorum gün geçtikçe belli oluyor
Seydanuurr4 Zeyna27 evet Suan bile benim öyle kahverengi kısımları felan dolgu dolgu damar damar belirti mi bu