Anneolmak__ Gizgizgiz bende de öyle nefes alıp verirken de. Valla artık doğurmak istiyorum kizlar hayırlısı ile dua edin
Coldlittleheart Gizgizgiz evet ayni sekilde benimde oyle bebegin kafasi yada plesanta orda olunca baski yapiyormus ayakta durunca yuruyunce bile yaniyor hep sol tarafa dogru uzanin yatin bunda yapabilcek birsey yok ne yazik ki doguma kadar boyle baska bir sorun olmasinda napalim artik 💫✨
sabirsizmomy Gizgizgiz bende de olmustu sanki etim çürümüş gibi bi acı elleyince bile acıyor bakıyorsun görünürde bir şey yok ama içten bi acı o zaman bebeğin başı aşağıda ayakları da tam o kısımdaydı doktor ona bağladı ama belki kaburgalar da batıyor olabilir yani normaldir
cansudrkk Gmzsyma postu okurken yorumunuza denk geldim, benim de ilk gebeliğim böbrek büyümesi olduğunu öğrendim, özellikle akşam olunca sağ boşluk tarafimda ağrı oluyor. Sizin bu konuda yaşadıklarniz ve tecrübeleriniz neler , doktorunuz ne önermişti
Gmzsyma cansudrkk bol su ve sol tarafına yat dediler hep. Bi de suyu birden bire içince daha çok ağrım oluyodu az az içmekte fayda var. Stent dediler ama taktırmadık sürekli kontrole gittik. Ayakta durunca çok oluyodu ağrı yatıp dinlenmenize bakın. Başka da elden bişey gwlmiyo malesef. Dığum sonrası bile bi buçuk iki sene devam etti kışları ağrım. Soğukta daha çok ağrıyo. Ağrınız çok olunca sıcak su torbası koyabilirsiniz rahatlatıyo
cansudrkk Gmzsyma benim görüştüğüm doktor stendi en son çare olarak düşünebiliriz şuan için kontrol altında tutalim dedi aylik ölçüm yapılıp büyümesi ne durumda bakılıcak, soluma yatmaya dikkat etmeye çalışıyorum benim genelde çok uzun süre yatınca ağrı başlıyor bir süre kalkıyorum, oturuyorum geçtiğini hissediyorum. Ama berbat bir ağrı kesinlikle
Anneoluyorumm06 Gizgizgiz bebişin yukarı baskı yaptığı için oluyor normal canım bende de oluyo özellikle sağ tarafımda.