Zeynosunannesi22 Kızlar happy kids’e yazsaydın diyecekler olur belki ama buraya alıştım bir türlü geçemiyorum ona 🤗 Kızım 10 aylık oldu bir kaç gün önce. Hiç bişey yemiyor. Sadece emzirmemi istiyor. Sürekli süt istiyor. Çok uğraşıyorum bir şeyler yesin diye ama ağzını bile açmıyor o derece yani. Peşinden koşa koşa sebze püresi falan yedirmeye çalışıyorum. Araştırınca da bişey bulamadım doğru düzgün. Lütfen bana yardım edin napacağımı şaşırdım böyle. 🤗😢
Zeynosunannesi22 55alp34 Ya 3 saatte bir emziriyorum mutlaka. Bazen daha az bazen daha fazla sürüyor bu ara
55alp34 Zeynosunannesi22 çok kısa aralıklarla emzrme canm süte alıştığı içn bişe yemek istemez açıktğı zaman mama çorba filan yedirmeye çalış benm oğlanda öyleydi birkere iki kere derken alıştırdım yememek içn kusuyodu pes etme birnciye yemzse ikncye yer ağzı yeni tatlara alışık olmadığı için istemiyo ama sen 6aydan snra başlamadın mı ek gıdaya
Semanurelkun Sütünüz yetiyordur belki de, ben hep az yiyen bir çocukmuşum mesela, 26 yaşındayım hala.. Piskolojik olarak zorlamamanız gerektiğini okudum, aç olan acıktığını söylermiş düz mantık😌 Ana yüreği ne kadar ikna olur bilemem tabi🥰
Zeynosunannesi22 55alp34 Evet ek gıdaya başladım canım ama bir ara hasta oldu biraz o zaman hiç bişey yemedi. Yemek düzeni bozuldu yani sonrasında hiç bişey yemek istemiyor yaa. Çorba falan da veriyorum değişik şekiller falan yapmaya çalışıyorum pürelerle ama yemiyor 😔
55alp34 Zeynosunannesi22 canım yemiyo diye vermemezlik yapma ben yeri geldi iki üç gün üst üste aynı çorbayı yaptığım günleri hatırlıyprum tadına alışsın yesin diye şimdi allaha şükr herşeyden yiyo oğlum
Zeynosunannesi22 55alp34 Çok sevindim. Darısı benim kızımın başına inşaallah teşekkür ederim canım yazdıkların için ❤️
55alp34 Zeynosunannesi22 rica ederim canm sen pes etme gerisi zamanla olur ama bi tavsiyem daha var çok salçalı yemkler yedirmemeye özen gösterirsen daha tez alışır yemklere ben en çok yoğurt çorbası yapıyodum ozamanlar🤭🤭🤣
sinemybt Benimde 18 aylık oğlum var dün 5 dakikada yediği şeyi bugün 25 dakikada yedi mesela. Onlarda bizim gibi bazen canı istiyor bazen istemiyor çok zorlamıyorum ben yemediyse başka alternatif buluyorum en basit en sevdiği şey neyse gerekirse 3 gün üst üste onu yediriyorum mecburiyetten🤷🏼♀️ Yapacak bişey yok bazende aç kalmak istiyolar😂 canımızı dişimize takıp peşinde koşuyoruz neticede hiç canını sıkma her hafta oluyo yani mutlaka bi gün yemediği..